Iată cum arată Prinţesa Sofia după naştere, dar şi prima poză cu noul prinţ

21 aprilie, 2016
The Wedding Of Princess Madeleine & Christopher O'Neill jpeg

La două zile de când a născut, Prinţesa Sofia a Suediei a părăsit spitalul. Dat fiind faptul că naşterea a decurs ca la carte, iar micuţul prinţ este perfect sănătos, medicii i-au dat voie Prinţesei Sofia să se retragă la Palatul regal Drottningholm.

Casa Regală Suedeză a emis, ieri, un comunicat potrivit căruia Prinţesa Sofia şi nou-născutul au părăsit spitalul Danderyd din Stockholm şi s-au retras la Palatul Drottingholm.

Prima fotografie în trei

Tot ieri, Casa Regală Suedeză a făcut publică şi o primă poză cu Prinţesa Sofia după naştere, în care apare şi micuţul prinţ, dar şi tatăl lui, Prinţul Carl Philip. O primă fotografie în trei care, cu siguranţă, îi va emoţiona pe supuşii lor.

Şi trebuie să recunoaştem că şi pe noi ne-a impresionat, dat fiind faptul că Prinţesa Sofia arată nemaipomenit, la doar câteva ore după ce a trecut prin durerile facerii. Extrem de fresh şi zâmbitoare, soţia Prinţului Carl Philip era îmbrăcată într-o cămaşă albastră şi un cardigan negru. Cât despre micuţul lor, al cărui nume încă nu a fost făcut public, acesta apare dormind, asemenea oricărui nou-născut, aşa că încă nu putem spune cu cine seamănă. Oricum, cu astfel de părinţi, sigur prinţul va fi un frumuşel!Recente pe Ok! Magazine

kate41 jpg
kate86 jpg
printesa charlene (8) jpg
kate middleton profimedia 0705251387 jpg
diana55 jpg
leonor profimedia 0705050993 jpg
char3 jpg
charles80 jpg
Ducii de Cambridge și copiii (4) jpg
leonor sofia profimedia 0704820910 jpg
FB 00 Charlene jpg
Letizia Teatro Real jpg
diana profimedia 0646169092 jpg
Meghan Markle la Invictus (3) jpg
Mircea Grigore Carol Lambrino fiul lui Carol al II lea si al Ioanei Zizi Lambrino (3) jpg
charles21 jpg
Leti (7) jpg
Prinţesa moştenitoare Victoria a Suediei Lisbon (3) jpg