Iată de ce rochia de mireasă a lui Meghan nu va costa mai mult decât cea a lui Kate

26 martie, 2018
meghan markle jpg jpeg

N-avem habar cine i-a creat rochia de mireasă lui Meghan Markle şi nu vom afla asta decât în ziua nunţii. Avem, însă, câteva repere despre cum va trebui să fie şi cum nu are voie să fie rochia pe care logodnica lui Harry o va îmbrăca în ziua cea mare.

Meghan Markle se va căsători cu Prinţul Harry pe 19 mai

E de notorietate faptul că rochia de mireasă purtată de o viitoare prinţesă ori ducesă trebuie să respecte cutumele casei regale. În cazul de faţă, rochia pe care Meghan Markle o va îmbrăca pe 19 mai va avea, musai, mâneci. Din dantelă ori alt material, lungi sau midi, mânecile nu o să lipsească din designul rochiei.

O altă regulă, nescrisă, ar fi ca rochia pe care o va îmbrăca Meghan să nu coste mai mult decât cea a lui Kate. Şi asta pentru că Meghan nu are voie să o eclipseze pe cumnata sa, care, peste ani, va deveni regina Angliei. Kate a îmbrăcat în ziua cea mare o rochie Alexander McQueen făcută la comandă. ”E foarte puţin posibil ca Meghan să dea atâţia bani ori mai mulţi pentru o eclipsa o viitoare regină. Nu cred că ar vrea să-şi înceapă viaţa ca membrul al familiei regale fiind criticată că a dat 400.000 de lire sterline pe o rochie de mireasă”, spune un expert în etichetă regală.

Kate a purtat o rochie Alexander McQueen în valoare de 250.000 de lire sterline

Un alt motiv al costului mai redus ar fi faptul că Meghan nu are 250.000 de lire sterline de ”cheltuit” dintr-odată. În cazul lui Kate, părinţii ei, Carole şi Michael Middleton, sau fost cei care au plătit factura. Pe când părinţii lui Meghan, Doria Radlan şi Thomas Markle nu au averi pe măsura Middletonilor.



Recente pe Ok! Magazine

dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg