Iată fotografia care a devenit virală de la nunta Prinţului Harry şi-a lui Meghan Markle. Fotograful explică cum i-a reuşit

22 mai, 2018
nunta regala jpeg

Au fost invitaţi câteva sute de fotografi din presa locală şi alte sute din cea internaţională, pentru a participa la ceremonia religioasă a Prinţului Harry cu fosta actriţă Meghan Markle. Aşadar, putem spune fără ezitare că s-au făcut câteva milioane de fotografii în ziua nunţii. Una dintre acestea a devenit virală şi asta graţie unghiului din care a fost făcută!

Un crop din fotografia originală

Sute de fotografi s-au prezentat, duminică, la Castelul Windsor, pentru a obţine primele cadre cu Prinţul Harry şi Meghan Markle căsătoriţi. Unul dintre ei, pe nume Yui Mok, a surprins cadrul ideal cu tinerii căsătoriţi, care a devenit în scurt timp viral pe internet. Imaginea respectivă ni-i arată pe Ducii de Sussex părăsind Castelul Windsor, în caleaşcă, îndreptându-se spre recepţia dată de Prinţul Charles.

stanga
dreapta
1 png
2 png
3 png
4 png

Această imagine a devenit virală

Imaginea surprinsă e cu adevărat spectaculoasă, dat fiind faptul că a fost făcută de la înălţime, şi ni-i arată pe Ducii de Sussex ţinându-se de mână, în timp ce străbăteau mulţimea entuziasmată. Unul dintre internauţi a distribuit-o cu mesajul ”Nu ştiu cine a făcut această fotografie, dar e deosebită”. Spre surprinderea lui, i-a răspuns chiar fotograful: ”Mulţumesc, mă bucur că-ţi place. Eram poziţionat pe acoperişul de la Windsor Castle, iar ei au trecut chiar pe sub mine, în timpul plecării cu caleaşca regală”, a mărturisit fotograful Yui Mok, care a lucrează în prezent pentru Press Associated.

Ulterior, fotograful a oferit şi alte detalii tehnice despre fotografia realizată. ”Ar trebui să le mulţumim celor de la PA pentru că au prelucrat imaginile RAW pe care le-am trimis direct din camerele noastre, de la faţa locului. Pentru acea imagine am folosit o cameră foto CANON 1Dx Mk2 şi un obiectiv 70-200 mm. Nu s-au folosit drone, pentru că nu aveau voie nici măcar prin apropiere (...) Poziţia mea a fost una privilegiată, ceea ce înseamnă că trebuie să împart cadrele şi cu alte agenţii. Veţi găsi, aşadar, fotografia şi pe alte agenţii de presă, nu doar pe PA şi Shutterstock”, a declarat fotograful.

Alte fotografii realizate de fotograful Yui Mok în ziua nunţii!Recente pe Ok! Magazine

duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg
Letizia și Felipe în vacanță (2) jpg
Prinţesa Martha Louise a Norvegiei s-a logodit cu şamanul american Durek Verrett foto instagram
kate middleton profimedia 0711051438 jpg
Charlotte și Will PNG