Iată motivele pentru care Ducii de Cambridge nu vor mai face alţi copii!

19 ianuarie, 2019
13 gettyimages 820229816 jpg jpeg

Au o familie minunată - formată din viitorul Rege al Marii Britanice, Prinţul George, simpatica Prinţesă Charlotte şi micuţul Prinţ Louis - însă acum, când Ducii de Sussex sunt pe cale să devină şi ei părinţi, toată lumea se întreabă dacă Prinţul William şi Kate Middleton îşi vor mai extinde familia.

După cum vă aşteptaţi, nu avem un răspuns direct de la ei în această privinţă, subiectele personale nefiind comentate în spaţiul public de către nişte membrii ai familiei regale atât de discreţi ca ei. Aşadar nu putem decât să presupunem ce le rezervă viitorul celor doi părinţi regali în ceea ce priveşte extinderea familiei lor. Dar presupunerile noastre au o bază cât se poate de reală şi de veridică.

În primul rând, trebuie luat în seamă contextul medical. Toate sarcinile ducesei au fost destul de greu de suportat, Kate suferind, de fiecare dată, de sindromul Hyperemesis Gravidarum, o afecţiune rară, care se manifestă prin stări grave de rău şi greţuri matinale şi care presupune îngrijiri medicale constante şi chiar internare în spital. Având în vedere că a produs, până acum, trei moştenitori regali, e puţin probabil să-şi dorească să mai treacă prin calvarul prin care a trecut în timpul celor trei sarcini avute deja, nu?   

image

Alt motiv pentru care nu credem că Ducii de Cambridge îşi vor mai extinde familia în viitor este faptul că au deja o familie de o dimensiune destul de mare pentru o familie regală. În ciuda faptului că Regina Elisabeta a II-a a avut patru copii – printre care şi tatăl lui William, Prinţul Charles – e tot mai rar întâlnit pentru o familie regală să fie atât de numeroasă, în prezent.

Astfel, fiecare din cei patru copii ai Reginei au avut decât doi copii, iar verişorii Prinţului William au păstrat şi ei această nouă “tradiţie”. Peter Phillips şi Zara Tindall au fiecare dintre ei nu mai mult de doi copii.  

În concluzie, Kate şi-a făcut cu prisosinţă datoria regală – aceea de a procupa moştenitori pentru tronul regal – şi nu mai are niciun motiv pentru care ar considera că trebuie să mai treacă încă o dată prin chinul unei sarcini complicate, cum a avut de fiecare dată.Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla în Germania (10) jpg
FotoJetAnne și Kate jpg
Lady Margarita profimedia 0093319524 jpg
charlene si familia
Charles si Camilla la Highgrove (1) jpg
Kate Middleton, Prințesa de Wales, și Prințul William,  Bafta, Getty (1) jpg
meghan markle 1 jpg
Printul Harry   GettyImages 1425237886 jpg
Sarah Ferguson, GettyImages 1421646121 jpg
accident auto prințesa diana 1 jpg
Regele Charles al III lea   GettyImages 1211550012 jpg
Regina Mathilde in Africa de Sud jpg
Charles Getty jpg
Guillaume si Stephanie de Luxembourg, cu fiul lor, Charles   pagina oficiala jpg
Prințesele cu forme jpg
Nunta Lady Amelia  jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe în vizită la Cadiz (8) jpg