Iată prima poză de la nunta fratelui prinţesei Charlene de Monaco!

14 septembrie, 2015
gareth jpeg

A fost un an important pentru familia regal─â de la Monaco. Mai ├«nt├ói a fost nunta lui Pierre Casiraghi, fiul prin┼úesei Caroline, cu italianca Beatrice Borromeo, apoi Prin┼úul Albert a s─ârb─âtorit primul deceniul pe tronul monegasc, ┼či-n final, o alt─â nunt─â surpriz─â a avut loc.

E vorba de fratele mai mic al prin┼úesei Charlene, chipe┼čul Gareth Wittstock (34) care s-a c─âs─âtorit ├«n maxim─â discre┼úie cu iubita sa, Roisin Galvin, ├«n urm─â cu o s─âpt─âm├ón─â. Cei doi s-au c─âs─âtorit civil ├«n cadrul unei ceremonii secrete ├«n Monaco, acolo unde s-au cunoscut ┼či s-au ├«ndr─âgostit, ┼či unde locuiesc al─âturi de fiica lor, Kaia-Rose. Ceremonia religioas─â s-a ┼úinut la Biserica St. Charles, iar ulterior a avut loc o petrecere fastuoas─â organizat─â la Grand-Hotel du Cap-Feerat, de l├óng─â Nice.

image

Ei bine, la o s─âpt─âm├ón─â de la nunt─â, revista Hello a f─âcut public─â o prim─â fotografie de la acest eveniment.  ├Än fotografie apar cei doi ├«nsur─â┼úei, al─âturi de Prin┼úesa Charlene ┼či de Prin┼úul Albert, ├«ntr-un cadru mirific, av├ónd Mediterana pe fundal.

Pentru aceast─â ocazie, Prin┼úesa Charlene a optat pentru o rochie nude, cu detalii florale, de lungime medie. Accesorizat─â discret, ┼úinuta prin┼úesei a fost una extrem de elegant─â ┼či i-a asigurat acesteia o apari┼úie irepro┼čabil─â.

Iar mireasa, Roisin Galvin, a purtat o rochie marca Pronovias, care avea o tren─â impresionant─â.

Nici domnii nu au fost mai prejos, cei doi reprezentanţi ai sexului tare fiind extrem de eleganţi, alături de partenerele lor.

Gareth Wittstock este ┼či na┼čul nepoatei sale, Prin┼úesa Gabriella (sora geam─ân─â a lui Jacques, n─âscu┼úi de Charlene ├«n decembrie 2014).