Un nou cuplu regal! Idilă surpriză între nepoata Regelui Spaniei și un văr îndepărtat

19 aprilie, 2024

Irene Urdangarin se iubeşte cu Juan Urquijo, un văr îndepărtat, tot de sânge albastru.

Irene Urdangarin e fiica Infantei Cristina cu Iñaki Urdangarin, recent divorțați. FOTO: Profimedia
Irene Urdangarin e fiica Infantei Cristina cu Iñaki Urdangarin, recent divorțați. FOTO: Profimedia

Săptămâna aceasta, presa spaniolă a dezvăluit relația dintre Irene Urdangarin și Juan Urquijo, ceea ce a declanșat o adevărată bombă mediatică la Curtea Regală spaniolă. În plus, au ieșit la iveală și mai multe detalii despre povestea lor de dragoste neașteptată.

Idila lor este o adevărată surpriză pentru toată lumea, căci, deși cercul ei apropiat știa deja despre relația lor, informația a fost făcută publică abia recent de o revistă spaniolă, uimind celelalte rude regale.

Potrivit celor dezvăluite, fiica Infantei Cristina (sora Regelui Felipe) și fratele Teresei Urquijo (nepoata Regelui Juan Carlos, care s-a căsătorit acum două săptămâni cu primarul Madridului într-o ceremonie cu invitaţi din lumea artistocraţilor) se cunosc de când erau copii, familiile lor fiind întotdeauna foarte apropiate. Cu toate acestea, abia în vara anului trecut, Irene Urdangarin s-a reîntâlnit cu Juan Urquijo în timpul unei ieșiri în oraș, la Madrid, organizată de nimeni alta decât verișoara lui Urdangarin, Victoria Federica (fiica Infantei Elena, cealaltă soră a Regelui Felipe).

Potrivit unor surse regale citate de presa spaniolă, cei doi s-ar fi îndrăgostit instantaneu, iar tânărul cuplu a început să iasă în oraș atât cu prietenii, cât și pe cont propriu. De asemenea, s-a aflat că, după sezonul de vară, în toamnă, fiica lui Iñaki Urdangarin s-a mutat la Palatul Zarzuela împreună cu bunica sa, Regina Sofia, și că în această perioadă a profitat de ocazie pentru a-și lua permisul de conducere.

Așadar, ceea ce a început ca o prietenie s-a transformat într-o relație sentimentală între nepoata Regelui Felipe şi vărul ei mai îndepărtat, despre care se spune că este binecunoscută de cei apropiați, dar nu şi de alte rude regale, așa că a fost o surpriză faptul că această informație nu a fost dezvăluită până acum.

FOTO: Instagram, Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg