Ieșirea lui Meghan Markle la un eveniment de afaceri: a purtat un costum din in cu vestă și pantaloni

29 iulie, 2024

Meghan Markle a apărut recent la un eveniment în Hamptons, unde a atras atenția îmbrăcată într-o ținută de vară adorată de multe vedete.

Meghan Markle 2 Foto Instagram jpg

Meghan Markle a participat la summitul de vară G9 Ventures din Hamptons, găzduit de Amy Griffin. A fost o întâlnire exclusivistă a femeilor din domeniul afacerilor care i-a servit cu siguranță ducesei de Sussex pentru a-și promova noua afacere, American Riviera Orchard.

În timpul evenimentului, ea s-a pozat alături de make-up artistul și artistul Bobbi Brown, alături de designerul Misha Nonoo, și autorul Jamie Kern Lima. Pentru această ocazie, Meghan Markle a ales un look extrem de elegant, dar lejer.

Ținuta purtată de Meghan Markle la eveniment

Meghan Markle a îmbrăcat o ținută compusă, în primul rând, din vestonul Helm de la St. Agni, care costă 395 euro. Este un model care prezintă o siluetă ce lasă spatele neacoperit, cu buzunare laterale. O piesă discretă, care poate fi purtată atât în contexte casual, cât și în locuri în care se impune un dress code mai glamuros. Ea a asortat vesta din in cu pantaloni din același material, în valoare de 420 euro.

E un model cu talie suprapusă, cu detaliu asimetric în talie, pliuri adânci, buzunare laterale și croială relaxată. Un set realizat, potrivit brandului, cu intenția de a îmbina calitatea croitoriei tradiționale cu atingerea relaxată care caracterizează stilul contemporan. 

Meghan Markle a completat look-ul cu obișnuitul ei ceas Cartier, o brățară și choker cu diamante din aur galben, un colier disc Ariel Gordon Jewelry, o a doua brățară Lorraine Schwartz și ochelari de soare negri supradimensionați de Heidi Merrick.

La același eveniment din Hamptons au luat parte și Naomi Watts, Reese Witherspoon, Mariska Hargitay și Julianne Hough, unde au ținut discursuri reprezentanții unor branduri precum Spanx, Bumble, Flow, Hello Sunshine, Supergoop și multe altele, conform postărilor Instagram Stories împărtășite de cei prezenți.

Foto: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg