Ieșirea secretă pe care a avut-o Prințul William în compania soacrei, în timp ce Kate urmează terapia

11 aprilie, 2024

Amândoi sunt cele mai apropiate persoane din cercul lui Kate Middleton. Pe ei doi se bazează acum, în cea mai grea cumpănă a vieții sale: bătălia cu cancerul.

FotoJetWilliam Carole jpg

Probabil că cei doi au simțit nevoia să stea de vorbă puțin între patru ochi, căci Prințul William a fost văzut în compania soacrei sale într-un pub din Norfolk, în weekend.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Prințul William se înțelege foarte bine cu socrii săi, mai ales cu Carole Middleton, care este un adevărat sprijin pentru Kate în această perioadă.

Fără să se aștepte nimeni la o asemenea ieșire, William și Carole au surprins în weekend când au mers împreună într-un pub din Norfolk. Și nu, nu se știe cine pe cine a încurajat. Însă este clar că a fost o ieșire de reîncărcare a bateriilor. Este o situație tensionată la Palatul regal, cu doi dintre cei mai importanți și activi membri bolnavi de cancer: regele Charles și Prințesa de Wales.

Prințul William, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor și-au petrecut ultima perioadă, vacanțele școlare și Paștele la casa lor din Norfolk. Au ales acest domeniu retras de la țară, în timp ce Kate își continuă tratamentul împotriva cancerului, după ce cu atâta sinceritate a mărturisit ce diagnostic tulburător a primit, după operația abdominală majoră din ianuarie.

Se zvonește că mama lui Kate le-a rămas aproape, ea ar locui împreună cu ei, deocamdată. Potrivit editorului Daily Mail Richard Eden, Prințul de Wales a fost văzut relaxându-se în weekend alături de Carole Middleton.

El scrie în rubrica sa din Daily Mail: „Am aflat că au intrat într-un pub din Norfolk în weekend, aceeași locație în care Prințul și Prințesa de Wales ar fi ieșit de Paște.”

Unul dintre patronii pub-ului ar fi spus că vizita Prințului a fost una ”foarte discretă”. ”A intrat în pub și era cu o femeie care părea a fi soacra sa, Carole Middleton.”

Richard Eden laudă această calitate a Prințului, de a reuși să se strecoare și să facă lucruri... normale.

Foto: GettyImages & Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg