Ieșirea secretă pe care a avut-o Prințul William în compania soacrei, în timp ce Kate urmează terapia

11 aprilie, 2024

Amândoi sunt cele mai apropiate persoane din cercul lui Kate Middleton. Pe ei doi se bazează acum, în cea mai grea cumpănă a vieții sale: bătălia cu cancerul.

FotoJetWilliam Carole jpg

Probabil că cei doi au simțit nevoia să stea de vorbă puțin între patru ochi, căci Prințul William a fost văzut în compania soacrei sale într-un pub din Norfolk, în weekend.

Nu mai este un secret pentru nimeni că Prințul William se înțelege foarte bine cu socrii săi, mai ales cu Carole Middleton, care este un adevărat sprijin pentru Kate în această perioadă.

Fără să se aștepte nimeni la o asemenea ieșire, William și Carole au surprins în weekend când au mers împreună într-un pub din Norfolk. Și nu, nu se știe cine pe cine a încurajat. Însă este clar că a fost o ieșire de reîncărcare a bateriilor. Este o situație tensionată la Palatul regal, cu doi dintre cei mai importanți și activi membri bolnavi de cancer: regele Charles și Prințesa de Wales.

Prințul William, Prințesa Kate și cei trei copii ai lor și-au petrecut ultima perioadă, vacanțele școlare și Paștele la casa lor din Norfolk. Au ales acest domeniu retras de la țară, în timp ce Kate își continuă tratamentul împotriva cancerului, după ce cu atâta sinceritate a mărturisit ce diagnostic tulburător a primit, după operația abdominală majoră din ianuarie.

Se zvonește că mama lui Kate le-a rămas aproape, ea ar locui împreună cu ei, deocamdată. Potrivit editorului Daily Mail Richard Eden, Prințul de Wales a fost văzut relaxându-se în weekend alături de Carole Middleton.

El scrie în rubrica sa din Daily Mail: „Am aflat că au intrat într-un pub din Norfolk în weekend, aceeași locație în care Prințul și Prințesa de Wales ar fi ieșit de Paște.”

Unul dintre patronii pub-ului ar fi spus că vizita Prințului a fost una ”foarte discretă”. ”A intrat în pub și era cu o femeie care părea a fi soacra sa, Carole Middleton.”

Richard Eden laudă această calitate a Prințului, de a reuși să se strecoare și să facă lucruri... normale.

Foto: GettyImages & ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Doria Ragland și Prințul Harry foto  Shutterstock jpg
Prințesa Beatrice Zara Tindall Foto Instagram jpg
Gemenii regali, Printul Jacques si Printesa Gabrielle si Lady Amelia si Lady Eliza Spencer  Palatul Princiar, Instagram jpg
Regele Felipe și Regine Letizia foto  GettyImages jpg
Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Mette Marit, Profimedia (3) jpg
Amelia, Kitty, Eliza (S  D) jpg
Regina Letizia sporty chic  profimedia 0877258936 jpg
Pauline Ducruet si Printesa Stephanie de Monaco  Instagram jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg
Printesa Kako a Japoniei in Grecia  profimedia 0877057103 jpg
Kate Middleton și Prințul William (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (7) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook2 jpg
Kate Middleton (20) jpg
FotoJet Sussex jpg