Îi favorizează? Unde i-a angajat Prințul William pe doi dintre nașii de botez ai băieților lui

31 iulie, 2024

Prințul William i-a angajat la ducatul său pe doi dintre nașii băieților lui. Despre cine e vorba?

Prințul William  foto   Profimedia jpg

În mare discreție, Prințul William i-a angajat în liniște pe doi dintre cei mai apropiați prieteni ai săi la proprietatea sa din Ducatul de Cornwall. E vorba despre Harry Aubrey-Fletcher și William van Cutsem. Cele mai recente conturi regale pentru Ducat, care de mult timp îi asigură moștenitorului tronului un venit anual, arată că Harry este membru al Consiliului Prințului, care aduce „expertiză și experiență neprețuite Ducatului ca lideri recunoscuți în diverse domenii”. Un scurt profil din documente arată că el „gestionează un grup de afaceri rurale în Buckinghamshire, Oxfordshire, Berkshire și West Sussex”. El este, de asemenea, fondatorul întreprinderii de dezvoltare rezidențială Carden Group PLC.

Harry este fiul lui Sir Henry Aubrey-Fletcher, Lordul Locotenent de Buckinghamshire. Prințul William a fost ales ca ușier la nunta din 2011 a lui Harry cu Sarah Stourton, care a avut loc cu patru luni înainte ca el să se căsătorească cu Kate Middleton.

În urma nașterii celui de-al treilea copil al lui Prințul William și al lui Kate Middleton, prințul Louis, în aprilie 2018, Harry a fost ales să fie unul dintre nașii micuțului.

Între timp, William van Cutsem a fost numit pentru prima dată consilier la Consiliul Prințului în septembrie 2022. El este Chartered Surveyor, specializat în proprietăți comerciale, după ce și-a început cariera la Savills înainte de a-și co-funda propria companie, Pigeon. William, care a crescut pe domeniul Sandringham din Norfolk, a fost prieten apropiat cu Prințul William încă din copilărie. Atunci când acesta s-a căsătorit cu Rosie Ruck Keene în 2013, Prințul William a servit ca ușier.

În urma nașterii primului copil al lui William și Kate, Prințul George, la doar câteva luni după ce William van Cutsem s-a căsătorit cu Rosie, el a fost ales să fie unul dintre nașii bebelușului regal. După cum se arată în conturile Ducatului, Prințul William, care este și Duce de Cornwall, precum și Prinț de Wales, numește personal membrii Consiliului Prințului.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg