Îi vrea uniți! Meghan Markle e îngrozită că Archie și Lilibet nu vor avea nicio relație cu verișorii lor

18 aprilie, 2024

Meghan Markle ar fi foarte îngrijorată că "istoria se va repeta", deoarece copiii ei, Prințul Archie și Prințesa Lilibet, nu vor avea "nicio relație" cu rudele lor regale, mai exact cu verișorii lor, George, Charlotte și Louis.

copii Prințul William și Prințul Harry jpg

Meghan Markle ar fi "foarte îngrijorată" în legătură cu faptul că Prințul Archie și Prințesa Lilibet, copiii ei, nu vor avea o relație apropiată cu rudele lor regale din Marea Britanie, susține un expert regal.

Meghan Markle și Prințul Harry s-au retras din viața regală în 2020, iar acum locuiesc în Montecito, California, împreună cu cei doi copii ai lor, Prințul Archie și Prințesa Lilibet. În timp ce Archie avea doar un an când cuplul regal a decis să se retragă din rolul lor ca seniori în familia regală britanică și să se mute în SUA, fetița lor, Lilibet, nu a cunoscut viața în Anglia, doar pe cea în California.

Pentru Mirror, expertul regal Tom Quinn a declarat: „Ea este foarte îngrijorată de faptul că copiii ei nu vor avea niciun fel de relație cu verii lor George, Charlotte și Louis. Meghan iubește ideea de a avea o familie mare și fericită și urăște când oamenii îi descriu copilăria și familia ei ca fiind disfuncționale. Este îngrozită că istoria se va repeta".

El a adăugat: „Un prieten al cuplului, unul dintre puținii prieteni aristocrați ai lui Meghan din timpul petrecut în Marea Britanie, mi-a spus că lui Meghan îi lipsesc unele aspecte ale vieții din Marea Britanie și își face griji că copiii ei o vor învinovăți dacă nu-și vor mai vedea niciodată verii și vor simți, ca adulți, că au fost privați de ceea ce ar fi putut fi o existență distractivă și plină de sens în Marea Britanie ca membri ai familiei regale care lucrează."

Relația dintre Meghan Markle și Prințul Harry cu familia regală a fost tensionată în ultimii ani, mai ales în urma unor declarații controversate făcute de ei în interviuri, în serialul lor de pe Netflix și în autobiografia lui Harry, "Spare", pe care a lansat-o anul trecut. 

Luna viitoare, Prințul Harry urmează să viziteze Marea Britanie pentru a sărbători 10 ani de la Jocurile Invictus. Nu a fost confirmat dacă Meghan Markle se va alătura lui Harry sau dacă acesta va face călătoria singur. E posibil ca Ducele de Sussex să evite să își ducă familia în Anglia, mai ales că nu mai beneficiază de protecție. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Earl Charles Spencer și Harry, Getty (2) jpg
Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (5) jpg
Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg