Imagine adorabilă cu mama lui Kate Middleton. Fratele Prințesei de Wales a marcat public Ziua Mamei

20 martie, 2023
James și Carole Middleton (1) jpg

James Middleton se bucură de o relație strânsă cu familia sa, cu surorile deja celebre Pippa și Prințesa de Wales, dar mai ales cu mama Carole, așa cum a demonstrat din plin duminică.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul dedicat Zilei Mamei în Marea Britanie. Și dacă Kate Middleton a onorat sărbătoarea cu imagini în care o vedem alături de cei trei copii pe care îi are cu Prințul William, fratele său James și-a onorat mama public cu fotografie în premieră, care nu a mai fost niciodată publicată.

Fratele Prințesei de Wales a postat pe Instagram o imagine în care îl vedem atât de iubitor în brațele mamei sale, Carole Middleton. Cel mai probabil, este o poză chiar de nunta lui, căci este îmbrăcat cu costumul de mire.

Nu demult, tot James s-a filmat înainte de Ziua Femeii, menționând cât de mult le apreciază pe doamne, în timp ce se afla la o plimbare cu câinele său. Fratele Prințesei de Wales spunea cât este de recunoscător pentru familia sa, pentru mamă, surori și soție. De asemenea, James a declarat că nu se poate contesta vreodată faptul că femeile țin lumea, o fac să meargă mai departe.

Fără nicio reținere, James conștientizează câtă iubire există cu și prin femei. Antreprenorul pur și simplu strălucește în poza cu mama lui. ”Îmi faci lumea să se învârtă. La mulți ani tuturor mamelor și în special acestei mame.”, a notat bărbatul în spațiul public.

Carole Middleton arată fabulos și la 68 de ani și este lesne de înțeles de unde au moștenit copiii Middleton o așa genă bună.

La fel ca și soției Prințului William, lui Carole Middleton îi place să se mențină activă și a adoptat dintotdeauna o dietă sănătoasă.

Nu demult, soacra Prințului William a dezvăluit publicației The Telegraph că a devenit flexitariană. Dieta Flexitariană încurajează alimentația pe bază de plante, dar permite și consumul moderat de carne și alte produse de origine animală. Acest regim este mai flexibil decât dietele complet vegetariene sau vegane. Mulți oameni au îmbrățișat filozofia dietei flexitariane, în special pentru că nu există reguli rigide. Regimul este destinat oricărei persoane care dorește să adopte o alimentație mai hrănitoare, dar nu vrea să renunțe complet nici la preparatele preferate pe bază de carne.

Foto: Instagram, Profimedia și GettyRecente pe Ok! Magazine

regele charles valea zalanului jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif profimedia 0780774709 jpg
Jared Kushner si Ivanka Trump in Iordania si Grecia  Instagram jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la nunta din Iordania 2023  Casa Regala (1) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0780904770 jpg
Nunta iordaniană a Prințului Hussein cu Rajwa, Profimedia (2) jpg
Charlene Monaco GettyImages 1258334722 jpg
Regele Charles în România foto  GettyImages jpg
Rania nuntă regală profimedia 0780889521 jpg
Prințul William și Kate Middleton la nunta hașemită, 1 iunie 2023, Profimedia (2) jpg
Regina Rania Al Abdullah, la nunta fiului său cel mare, Profimedia (1) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg
kate middleton tiara jpg
Printul William si Printesa Kate la nunta Prințului Moștenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780779231 jpg
nunta Printul Mostenitor Hussein al Iordaniei cu Rajwa Al Saif  profimedia 0780804179 jpg
Prințul Harry foto  Gettyimages jpg