Imagine adorabilă cu mama lui Kate Middleton. Fratele Prințesei de Wales a marcat public Ziua Mamei

20 martie, 2023
James și Carole Middleton (1) jpg

James Middleton se bucură de o relație strânsă cu familia sa, cu surorile deja celebre Pippa și Prințesa de Wales, dar mai ales cu mama Carole, așa cum a demonstrat din plin duminică.

Weekend-ul care tocmai s-a încheiat a fost unul dedicat Zilei Mamei în Marea Britanie. Și dacă Kate Middleton a onorat sărbătoarea cu imagini în care o vedem alături de cei trei copii pe care îi are cu Prințul William, fratele său James și-a onorat mama public cu fotografie în premieră, care nu a mai fost niciodată publicată.

Fratele Prințesei de Wales a postat pe Instagram o imagine în care îl vedem atât de iubitor în brațele mamei sale, Carole Middleton. Cel mai probabil, este o poză chiar de nunta lui, căci este îmbrăcat cu costumul de mire.

Nu demult, tot James s-a filmat înainte de Ziua Femeii, menționând cât de mult le apreciază pe doamne, în timp ce se afla la o plimbare cu câinele său. Fratele Prințesei de Wales spunea cât este de recunoscător pentru familia sa, pentru mamă, surori și soție. De asemenea, James a declarat că nu se poate contesta vreodată faptul că femeile țin lumea, o fac să meargă mai departe.

Fără nicio reținere, James conștientizează câtă iubire există cu și prin femei. Antreprenorul pur și simplu strălucește în poza cu mama lui. ”Îmi faci lumea să se învârtă. La mulți ani tuturor mamelor și în special acestei mame.”, a notat bărbatul în spațiul public.

Carole Middleton arată fabulos și la 68 de ani și este lesne de înțeles de unde au moștenit copiii Middleton o așa genă bună.

La fel ca și soției Prințului William, lui Carole Middleton îi place să se mențină activă și a adoptat dintotdeauna o dietă sănătoasă.

Nu demult, soacra Prințului William a dezvăluit publicației The Telegraph că a devenit flexitariană. Dieta Flexitariană încurajează alimentația pe bază de plante, dar permite și consumul moderat de carne și alte produse de origine animală. Acest regim este mai flexibil decât dietele complet vegetariene sau vegane. Mulți oameni au îmbrățișat filozofia dietei flexitariane, în special pentru că nu există reguli rigide. Regimul este destinat oricărei persoane care dorește să adopte o alimentație mai hrănitoare, dar nu vrea să renunțe complet nici la preparatele preferate pe bază de carne.

Foto: Instagram, Profimedia și Getty



Recente pe Ok! Magazine

Lady Ghika St  Patrick's Day Parade Profimedia (4) jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Prințul William și Regina Camilla la slujba Commonwealth pe 11 martie 2024, la Londra, Getty Images (1) jpg
FotoJetWales (1) jpg
Regele Philippe al Belgiei si fiica lui, Pintesa Elisabeta  cu Barack Obama   Vlad Vanderkelen, Casa Regala belgiana jpg
Kate Middleton Charlotte George Louis
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Printesa Kate Middleton si Rose Hanbury   profimedia 0292149978 jpg
Kate Middleton bucle (2) jpg
Prințesa Diana și Prințul william  foto   GettyImages jpg
Prințesa Beatrice și Edoardo Mapelli Mozzi, Profimedia (3) jpg
Regina Sofia si nepotii ei  GettyImages 2310859 jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Kate Middleton la recepția diplomatică, Getty (7) jpg
Kate Middleton cu tocă neagră, Getty jpg
Letizia și Felipe colaj profimedia jpg
FotoJetWillem și Kate jpg
Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 2 jpg