Imagine emoționantă cu Prințul William și cei trei copii, surprinsă chiar de soția Kate Middleton

17 iunie, 2024

De Ziua Tatălui, Prințesa de Wales a dovedit încă o dată că are arta fotografiei în sânge.

FotoJet Wales jpg

După ce ne-am delectat cu toții pe 15 iunie văzând familia Prinților de Wales în formulă completă, cum nu a mai fost văzută de la Crăciun, iată că Palatul Kensington a venit imediat cu o nouă imagine adorabilă.

Prințul William, ca un tată protector, a fost surprins alături de cei trei prichindei regali, chiar de Kate Middleton. Nu mai e un secret pentru nimeni că Prințesa de Wales cochetează cu fotografia.

Prințul de Wales este imaginea tatălui ideal, în această nouă fotografie de familie care a fost publicată duminică, pentru a marca Ziua Tatălui.

Într-o ipostază serenă, pe malul mării, Prințul de Wales îi cuprinde pe cei trei copii, ca într-o felicitare. Ei patru sunt fotografiați de la spate, în timp ce priveau marea.

Prințul William, George, Charlotte și Louis, Instagram PNG

Mesajul este la fel de emoționant: ”Tata, te iubim! La mulți ani, de Ziua Tatălui!”, după care urmează o inimioară și inițialele copiilor regali G, C & L.

Se specifică în postarea din social media că fotografia a fost realizată de către Prințesa de Wales.

Kate Middleton Trooping The Colour Foto Profimedia (7) jpg

Este o imagine caldă, dulce, emoționantă, ce a fost distribuită de Palatul Kensington la doar câteva ore după celebra paradă Trooping the Colour, unde Prințul William a fost văzut pozând alături de cei trei copii ai săi pe care îi are cu Kate Middleton și, în sfârșit, soția sa și-a făcut mult dorita apariție.

Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024   profimedia 0881838195 jpg

Diagnosticată cu cancer, Alteța Sa regală a lipsit mai bine de jumătate de an din vizorul public. Încurajator este că Prințesa Kate arată fabulos. Este neschimbată, în ciuda zvonurilor că ar fi slăbit excesiv și că ar fi chelit din cauza chimioterapiei.

Nici în cazul ei, nici în cazul Regelui Charles, se pare că această terapie invazivă nu a avut acest efect. Parcă și terapiile sunt diferite la regali, nu-i așa?

Niciun simptom de boală nu avea Kate: nici paloare, nici stare de oboseală. A strălucit la propriu, închizând astfel gura tuturor cârcotașilor conspiraționiști.

Foto: Profimedia & InstagramRecente pe Ok! Magazine

Printesa Kate la Wimbledon   profimedia 0889805058 jpg
Charles și Camilla, turneu regal în Australia în 2018, GettyImages (1) jpg
Printesa Victoria a Suediei a împlinit 47 de ani, aici cu Printul Daniel, Printesa Estelle si Printul Oscar   Casa Regala suedeza (1) jpg
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Eugenie cu fiul PNG
King Charles III FOTO FB King Charles III jpg
Kate, Charlotte, Pippa, GettyImages jpg
FotoJet Will și George jpg
Regele Felipe cu Infanta Sofia si Printul William cu Printul George au urmarit finala UEFA   Casa Regala spaniola (2) jpg
Ket Middleton la Wimbledon GettyImages 2161386249 jpg
Kate și William, Wales, Getty (5) jpg
Kate Middleton  sursa foto   GettyImages jpg
Masako și Naruhito ai Japoniei la nunta lor GettyImages 50938391 jpg
Kate Middleton cu familia  foto   Profimedia jpg
Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg