Imagine rară a unui sărut pasional dintre Prințesa Eugenie și soțul său Jack Brooksbank

16 octombrie, 2024

Eugenie și Jack Brooksbank sărbătoresc șase ani de căsătorie. Nepoata în vârstă de 34 de ani a regelui Charles și-a celebrat a șasea aniversare a nunții sâmbătă, 12 octombrie, printr-o postare inedită pe pagina personală de Instagram.

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank, Getty (2) jpg

Prințesa a distribuit două fotografii deosebite din ziua nunții sale ce a avut loc în 2018. Una alb-negru în timp ce dansa la nuntă și se săruta cu proaspătul mire, iar a doua din fața Catedralei St. George, capela emblematică a familiei regale britanice, în ziua nunții.

Prințesa a fost de o frumusețe răpitoare. Ambele fiice ale Prințului Andrew au noroc în amor, au doi soți de toată isprava. Eugenie are doi fii cu Jack Brooksbank, iar sora Beatrice a anunțat recent că așteaptă al doilea copil cu soțul Edoardo Mappeli Mozzi.

Imaginea cu sărutul este una deosebită și rară, căci nu obișnuiește prințesa să publice imagini din intimitatea sa.

Nuntă Eugenie (1) png

Ea a notat în dreptul postării, îndrăgostită ca la început: ”Ziua în care m-am căsătorit cu tine a fost cea mai frumoasă din viața mea. La mulți ani, iubirea mea, cu ocazia a 6 ani de mariaj.” Prințesa Eugenie le-a mulțumit și profesioniștilor foto care le-au imortalizat ziua specială: ”@divinedayphotography”.

Fiica Prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson l-a cunoscut pe Jack în timpul unei excursii la schi. „Ne-am cunoscut când eu aveam 20 de ani, iar Jack avea 24 de ani”, a spus Prințesa în interviul lor de logodnă. „[Ne-am îndrăgostit. Avem aceleași pasiuni și dorințe de viață.” Jack a dezvăluit că pentru el a fost „dragoste la prima vedere”.

Nuntă Eugenie (2) png

La ceremonia de nuntă a cuplului de la Capela St George din 2018 au participat membri ai familiei regale, inclusiv Regina Elisabeta, Prințul Philip, Prințul și Prințesa de Wales, Prințul Harry, Meghan Markle și alții. În ziua cea mare, mireasa a purtat o rochie concepută de Peter Pilotto și Christopher De Vos, și Tiara Greville Emerald Kokoshnik, care i-a fost împrumutată Prințesei Eugenie de însăși bunica ei celebră, răposata Regina Elisabeta.

Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg

Foto: Profimedia & Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Prințesa Diana în negru  foto   GettyImages jpg
Emmanuel Macron, Regina Mathilde, Regele Philippe al Belgiei si Brigitte Macron la Palatul Elysee   profimedia 0921067478 jpg
Regina Letizia colaj Profimedia jpg
Hussein și Rajwa PNG
Prințul Nikolaos al Greciei și Prințesa Tatiana Foto GettyImages (5) jpg
kate middleton foto profimedia (3) jpg
Kate Middleton și Prințul William Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene de Monaco în roz, Facebook 1 jpg
Sarah Ferguson 2024   Instagram jpg
nunta in Norvegia Printesa Martha Louise si Durek Verret   profimedia 0903549764 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (3) jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Printesa Diana si Regele Juan Carlos   profimedia 0830090426 jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Majestatea Sa Margareta la Universitatea Naţională de Apărare Carol I   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (2) jpg