Imaginea făcută publică de la petrecerea de 5 ani organizată de Meghan și Harry pentru fiul Archie

9 mai, 2024

Prințul Harry și Meghan Markle au sărbătorit cea de-a cincea aniversare a Prințului Archie cu o petrecere colorată în curtea casei lor din Montecito, California.

Prințul Archie 5 ani Foto colaj jpg

În ziua de 6 mai fanii regali așteptau ca Prințul Harry și Meghan Markle să facă publică o nouă fotografie cu fiul lor, Prințul Archie, care a împlinit 5 ani. Toți au fost însă dezamăgiți căci ducele și ducesa de Sussex și-au ținut copilul anul acesta departe de lumina reflectoarelor și nu au dat publicității nicio poză nouă cu el. Este o tradiție regală de a publica fotografii ale celor mai tineri membri ai monarhiei de ziua lor de naștere, iar acest lucru a fost adoptat mai recent de Prințul William și Kate Middleton, care au publicat o fotografie a Prințesei Charlotte, fiica lor, în ziua aniversării ei, la fel și de ziua băiatului lor cel mic, Prințul Louis. 

Cu toate acestea, se pare că Prințul Harry și Meghan Markle au ales să organizeze o petrecere în familie, discretă, la casa lor din Montecito. Au fost dați de gol de o companie de baloane din California, care a distribuit pe Instagram un aranjament colorat personalizat care se pare că a fost făcut pentru Prințul Archie. Ventura County Balloons a încărcat imaginea pe Instagram Stories în weekend, care avea chiar și un balon cu numele lui Archie.

„Așteptăm mesaj pentru a rezerva și a-i surprinde pe cei dragi!", a scris firma în dreptul fotografiei, care a avut chiar și un balon cu cifra cinci, vârsta pe care a împlinit-o Prințul Archie. 

Deși Prințul Archie, Meghan Markle și Prințul Harry nu apar în fotografie, aceasta a fost făcută într-o zonă rezidențială, dar nu a fost confirmat dacă a fost făcută în zona exclusivistă Montecito, unde cuplul locuiește din 2020.

Expertul regal Tom Quinn a declarat pentru publicația Mirror că Meghan Markle adoră ca micuții ei să se bucure de petreceri în familie, acasă, de ziua lor de naștere. „Când vine vorba de zilele de naștere ale copiilor ei, Meghan este aproape obsedată de ideea că acestea ar trebui să fie evenimente liniștite, foarte private, cu jocuri simple, un tort aniversar și înghețată”, a spus Quinn.

Foto: Instagram, Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg