Imagini adorabile cu Ducesa de Edinburgh. Fericită, Sophie a început să danseze în public

8 mai, 2024

Fanii regali au fost cuceriți de spontaneitatea lui Sophie. Ducesa de Edinburgh a fost protagonista unui moment neașteptat și adorabil.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (5) jpg

Internauții s-au declarat cuceriți de momentul „drăguț” în care Sophie a început să danseze, în timp ce s-a alăturat unora dintre câștigătorii Royal Windsor Horse Show, în turul victoriei.

Soția Prințului Edward, în vârstă de 59 de ani, a participat la evenimentul din Berkshire împreună cu soțul și fiica ei, Lady Louise Windsor, în weekend.

După încheierea evenimentului Internațional Driving, Ducesa a fost invitată să se alăture câștigătorilor în turul victoriei de la Castle Arena.

Materialul video care s-a viralizat a fost realizat de utilizatorul X și fanul regal @Mari_Edinburghs. Cu această ocazie, soția Prințului Edward a fost surprinsă cum inițial s-a îndepărtat de hipodrom, după care a fost chemată înapoi. În timp ce se îndrepta spre trăsura echipei Australiei, Sophie a alergat și a dansat de bucurie!

Vesela Sophie a participat la cursele de șaretă și s-a bucurat din plin de zilele dedicate spectacolelor cu cai de la Royal Windsor Horse Show.

Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (6) jpg

Sophie a râs și i-a făcut semne cu mâna Prințului Edward în timpul turului victoriei.

Filmarea a fost apoi postată pe X, cunoscut anterior ca Twitter, unde a strâns peste 53.000 de vizualizări și s-a dovedit a fi un succes printre fanii regali.

Cineva a scris: ”Ador această filmare. Ducesa de Edinburgh este atât de încântată să participe alături de câștigători la turul victoriei.”

Un altul a completat: „Este cea mai drăguță de la Palat! Vă mulțumesc că ați surprins momentul.”

„Este atât de drăguță”, a spus un al treilea. ”Mi-ar plăcea să o cunosc informal, pare atât de distractivă!” ”Doamne”, a adăugat altcineva: „Este adorabilă!”.

Oamenii au avut ocazia în 2024 să îi cunoască mai bine pe Ducii de Edinburgh, având în vedere că fac parte dintre puținii membri regali care au rămas activi. Iar Sophie este una dintre marile surprize, căci ducesa nu degeaba era nora preferată a Reginei Elisabeta. Adoră caii și este amuzantă.

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle în Nigeria colaj jpg
Bianca Brad si Majestatea Sa Margareta la garden party ul de 10 mai   Insragram (21) jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (1) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu, Principesa Sofia si Principesa Maria la 10 mai 2024   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Mariaje regale de fațadă jpg
Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle și Harry în Nigeria profimedia 0871669296 jpg
Printul Charles de Luxemburg   Marea Curte Ducala (3) jpg
Kate Middleton în verde, Profimedia jpg
ducesa britanică  foto   GettyImages jpg
FotoJet Kate James Middleton jpg
Letizia, Regina Spaniei, Profimedia (6) jpg
Prințul William Foto Getty Images (6) jpg
Regele Charles Foto GettyImages (5) jpg
Zara Tindall, Profimedia (3) jpg
Prințesa Catharina Amalia, Profimedia jpg
Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg