Imagini de arhivă cu Lady Di

Pe 1 iulie, anul acesta, Lady Di ar fi împlinit 56 de ani și-ar fi fost, cel mai probabil, o bunică mândră și fericită. Din păcate, Prințesa Diana s-a stins din viață la doar 36 de ani, lăsându-ne în minte doar imaginea ei tânără și frumoasă.

De aceea, ne-am gândit să mai răscolim prin fotografiile vechi, ce ne-o arată pe ”Prințesa Inimilor” la diverse evenimente oficiale, în floare vârstei, purtând unele dintre cele mai elegante outfituri de la acea vreme!

Noiembrie 1985, Springfield

Prințesa Diana, înconjurată de echipa de securitate, în timpul unei vizite la lanțul de magazine J.C. Penney din Springfield, Virginia, alături de soțul său, Prințul Charles. Avem aici un costum all-white, accesorizat cu pantofi vișinii și un clutch asortat.

Noiembrie 1985, Arlington

În aceeași zi, Prințesa Diana a participat și la un eveniment mai sobru, organizat de Ziua Veteranilor, în Arlington, Virginia. Ținuta purtată a fost una în ton cu evenimentul, însă la fel de elegantă, grație culorii regale și croiului.

Noiembrie 1985, Washington, DC

Alături de președintele american Ronald Reagan și Prima Doamnă a Americii, Nancy Reagan, la Casa Albă, în noiembrie 1985.

Noiembrie 1985, Washington, DC

În timpul vizitei statele, la banchetul dat de Președintele American Ronald Reagan în cinstea lor, a Prințului Charles și a Prințesei Diana. Prințesa Inimilor dansează aici cu actorul John Travolta.

Octombrie 1994, Washington, DC

 

Prințesa Diana este fotografiată aici alături de Elizabeth Dole, președinta Crucii Roșii, în timpul unei vizite în Washington, DC, în octombrie 1994.

Septembrie 1996, Washington, DC

Prințesa Diana, însoțită de ambasadorul Marii Britanii în USA, sosind la Nina Hyde Center pentru un eveniment special, în Washington, DC, în luna septembrie a anului 1996.

Iunie 1997, Washington, DC

Prințesa Diana la un eveniment al Crucii Roșii, în Washington DC, în luna iunie a anului 1997.

foto: hepta

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA