Imagini de colecție cu familia regală britanică. Nimeni nu le-a văzut până acum!

O arhivă remarcabilă, cu mai mult de 4000 de fotografii, în care apare familia regală britanică a fost făcută publică zilele acestea, organizându-se o nouă licitație. Fotografiile rare au fost realizate în de-a lungul a câteva decade, arătându-ne-o pe Regina Elisabeta la primul Trooping The Colour, ori pe copiii ei, în copilărie și adolescență.

Regina Elisabeta, în uniformă militară, la primul Trooping the Colour

Imaginile au fost realizate de fotografrul regal John Scott, între anii 1950 și 1980. Printre fotografiile nemaivăzute se numără unele în care Prințul Charles și Prințesa Anne învață să navigheze, ori întâlnesc mari actori de la Hollywood, precum Sarah Fawcett ori distribuția serialului MASH.

Prințul Charles, la primele ore de navigație
Anne și Charles
Anne, în adolescență

Mai mult de atât, în unele cadre o vedem pe Regina Elisabeta foarte apropiată de Lordul Louis Mountbatten, unchiul soțului ei, Prințul Philip. Acesta ar fi avut o influență puternică asupra mariajului reginei, dar și a creșterii nepotului său, Prințul Charles.

Regina, alături de Lordul Mountbatten

În unele cadre, apar și Edward și Andrew, ceilalți doi copii ai reginei, care erau la vârste foarte fragede în acea vreme.

Nu, nu e Harry. E prințul Charles, la 20 de ani

De departe cea mai interesantă fotografie este, însă, cea cu Prințul Charles, la doar 20 ani, în care ne dăm seama că Harry îl moștenește perfect din punct de vedere fizic. Iată și alte fotografii surprinse în acea perioadă cu familia regală britanică!

Loading...


INAPOI LA PRIMA PAGINA