Imagini dezolante. Regina Maxima a sosit la înmormântarea surorii ei

8 iunie, 2018
regina maxima jpeg

Ieri, Regina Olandei a trăit cea mai urâtă zi din viaţa ei. Dis-de-dimineaţă a fost anunţată că sora ei de doar 33 de ani, pe nume Ines Zorreguieta, s-a sinucis. Astăzi, se află deja la căpătâiul acesteia, zburând imediat către Buenos Aires, Argenta, ţara de origine a familiei ei.

Regina Maxima a sosit în Buenos Aires pentru înmormântarea surorii sale

Presa din Argentina a titrat că Regina Maxima a Olandei a sosit în Buenos Aires, Argentina, pentru înmormântarea surorii ei, Ines Zorreguieta. Alături de Majestatea Sa se află soţul ei, Regele Willem-Alexander, şi cei trei copii ai lor: Prinţesele Amalia (14), Alexia (12) şi Ariane (11). Familia regală a aterizat, vineri, la ora 5:28 pe aeroportul din Buenos Aires, la bordul unui avion operat de compania KLM.

În unele fotografii obţinute de paparazzi, Regina Maxima apare în haine cernute, profund îndurerată de trecerea în nefiinţă a surorii sale. Potrivit primelor informaţii, Regina Maxima şi familia sa vor asista la înmormântare sâmbătă şi vor zbura înapoi în Olanda în aceeaşi zi.

A fost văzută sosind la reşedinţa familiei din Buenos Aires

Ines a fost găsită fără suflare în interiorul reşedinţei sale din Buenos Aires. Acesta s-a sinucis în noaptea de miercuri spre joi, căzând pradă depresiei. Imediat după moartea acesteia, palatul regal olandez a emis un comunicat oficial prin care a anunţat că Regina Maxima este ”şocată şi devastată” de moartea surorii sale, în vârstă de 33 de ani.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg