Imagini din Bucovina cu Nicolae al României şi Alina-Maria Binder

9 aprilie, 2018
Nicolae al Romaniei si Alina Binder Paste in Bucovina 4 jpeg

Este primul lor Paşte sărbătorit ca soţ şi soţie şi au ales un loc special să-l celebreze.

image

Nicolae al României şi soţia sa, Alina-Maria Binder, se declară încă o dată ataşaţi de valorile culturale ale României, alegând să-şi petreacă anul acesta Paştele în inima românismului, în Ţara Bucovinei.

Mai întâi, cuplul princiar a făcut un popas la Herghelia Lucina, unde s-a bucurat de o plimbare călare pe caii din rasa huţul - considerată singura rasă de cai autentic românească, care se numără cu mândrie printre cele mai vechi şi mai rare rase de cai din întreaga lume. De altfel, herghelia de la Lucina, situată în nordul judeţului Suceava, în frumoasele Obcine ale Bucovinei, este singurul punct de selecţie al rasei din România.

A doua zi, îmbrăcaţi în port popular, aşa cum cere tradiţia de Sărbători, Nicolae al României şi Alina-Maria Binder au intrat în atmosfera de Paşte la Mânăstirea Moldoviţa, vechi lăcaş de cult şi simbol al ortodoxiei române, ctitorită de voievodul moldovean Petru Rareş şi inclusă în patrimoniul UNESCO.

Din fotografiile postate de cei doi, remarcăm asemănarea tot mai mare cu alte cupluri princiare şi regale europene, care obişnuiesc să împărtăşească astfel de momente şi să transmită mesaje publice.

"Salutări din frumoasa Bucovina! Vă dorim să aveţi sărbători fericite alături de toţi cei dragi şi să purtaţi în case şi în suflete Lumina Învierii! Paşte fericit românilor de pretutindeni!" a fost mesajul lor comun pentru toţi cei care îi îndrăgesc şi îi susţin.Recente pe Ok! Magazine

Kate și Roger PNG
Casa Regală Hașemită, Regina Rania jpg
mel23 jpg
kate300 jpg
Lady Diana remember jpg
red1 jpg
maria laura a belgiei PNG
mel21 jpg
Maria Teresa Turrion Borrallo, bona Cambridge (5) jpg
Prințesa Anne a împlinit 72 de ani jpg
hary jpg
Outfituri Jubileu royals OKMagazine (5) jpg
heti jpg
Meghan Markle şi prinţul Harry
printul harry si chilotii lui jpg
geo9 jpg
7 mary a danemarcei jpg jpeg
meghan markle profimedia 0696703217 jpg