Imagini înduioșătoare publicate de Kate Middleton. Cum a petrecut Prințesa de Wales Ziua Mamei

20 martie, 2023

Prințesa de Wales îi adoră pe cei trei micuți regali și este o mamă implicată, în ciuda statutului său. Își face mereu timp pentru copii.

Kate Middleton mama (1) (1) jpg

Știe să se pună la mintea lor și se amuză copios în familie. Activitățile sportive sunt preferatele lor, iar Kate Middleton nu a zis pas nici la ideea de a se urca în copac cu micuții săi.

Exact aceasta este imaginea pe care a transmis-o Prințesa de Wales în weekend, când în Marea Britanie este celebrată Ziua mamei.

Împreună cu o fotografie în care îl leagănă pe mezinul Louis, Kate Middleton a avut și un mesaj: ”La mulți ani de Ziua Mamei, din partea familiei noastre.”

Kate Middleton mama (2) jpg

Și da, au petrecut în familie, după o săptămână solicitantă, căci Prinții de Wales sunt membri regali seniori și foarte activi în sânul familiei regale britanice.

Cu toate acestea, Kate Middleton a subliniat de multe ori în ieșirile sale publice că în weekend-uri se distrează în familie, ba chiar gătesc.

Copiii Prințului William și ai lui Kate Middleton sunt sportivi, îl practică și adoră să-l și vizioneze. Desigur, este mentalitatea generală în Marea Britanie, unde mișcarea stă la loc de cinste.

Și mămica Kate Middleton provine dintr-o familie sportivă, atât ea, cât și sora sa au corpurile trase prin inel și cu o musculatură evidentă, datorată ședințelor de fitness, ciclism, hiking sau pilates.

Într-un interviu mai vechi, când Louis încă nu era născut, Prințul William a vorbit despre tactica de parenting adoptată de Kate Middleton cu fiica lor, Charlotte.

„Eu și Catherine suntem de acord că ne dorim ca George și Charlotte să crească fiind capabili să vorbească despre sentimentele lor. Inteligența emoțională este esențială pentru noi în încercarea noastră de-a gestiona complexitățile vieții și relațiile interumane”, a pus prințul punctul pe i.

Kate este o mămică implicată mult în creșterea copiilor ei. Nu-i de mirare că cei trei copii o copiază mult pe mama lor. Charlotte, de pildă, a preluat de la Catherine pasiunea pentru dans și micuța este deja înscrisă la cursurile de dans, după cum ne informează Town & Country.

Mândrul tătic a ținut să precizeze cât de mult îi place fetiței lui să danseze. „Mama adora dansul, era o dansatoare minunată!”, a punctat William pasiunea comună a Prințesei Diana și a fiicei sale, Charlotte.

Prințul Louis este năzdrăvanul familiei și preferatul Regelui Charles. Ne reamintim că la Jubileul de platină de anul trecut, micuțul țipa că vrea la bunicul, iar Charles l-a primit în brațele sale de îndată, iar momentul video s-a viralizat în acea perioadă.

Potrivit Prinților de Wales, ei sunt niște părinți permisivi, care au o singură regulă peste care nu se trece: copiii nu au voie să țipe în casă.

”Nimeni nu permite copiilor să țipe acasă.”, dezvăluite cotidianului ”The Sun” un apropiat al Prinților de Wales. Prințul George, de 9 ani, Prințesa Charlotte, de 7 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 4 ani, par că au înțeles și respectă pe cât posibil interdicția regală.

Ei, ce se întâmplă totuși dacă cei mici sunt neascultători? Kate Middleton și Prințul William nu sunt niște părinți de coșmar și nu au nici pedepse înfricoșătoare. Se mai întâmplă ca această regulă să fie încălcată. ”Atunci, copilul cel mai nervos este extras din miezul neînțelegerii, iar unul dintre părinți vorbește cu el și îi explică unde a greșit și cum poate gestiona mai bine situația.”, a mai adăugat sursa menționată.

Foto: Instagram/Getty



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg