Imagini virale! Prințul Harry s-a distrat cu noii lui prieteni de la Hollywood, fără Meghan Markle

4 ianuarie, 2024

Prințul Harry a pozat alături de Rob McElhenney și Glenn Howerton de la It's Always Sunny, la o ieșire în Philadelphia, fără Meghan Markle.

Printul Harry jpg

Prințul Harry se integrează printre vedetele de televiziune de la Hollywood, a apărut chiar în unele fotografii, în timp ce soția Meghan Markle nu a fost văzută nicăieri. Nu este niciun secret că ducele și ducesa de Sussex au prieteni celebri, adesea văzuți în locurile frecventate de celebritățile care locuiesc în California. 

Actorul Rob McElhenney și colegul său de scenă Glenn Howerton s-au pozat cu Prințul Harry, iar imaginea a ajuns pe Instagram. În ciuda faptului că a fost făcută în septembrie anul trecut, fotografia a devenit virală , în timp ce oamenii se întreabă: "Unde este Meghan?".

Imaginea a fost realizată la un meci de fotbal dintre Inter Miami CF și Los Angeles, pe stadionul FC BMO din Los Angeles, unde Prințul Harry s-a aflat printre o listă lungă de fețe celebre, printre care Leonardo DiCaprio, Owen Wilson, Jason Sudeikis și Selena Gomez.

Acest lucru vine după ce Meghan Markle a fost "umilită" din cauza zvonurilor despre cartea ei, deoarece editorii par să pună piedici. După lansarea cărții de memorii a soțului său, Spare, se credea că ducesa de Sussex plănuiește o mare lansare proprie. Dar se pare că acest lucru va fi amânat.

Meghan Markle își scrie cartea de memorii?

În vârstă de 42 de ani, Meghan Markle ar trebui să scrie cel puțin trei capitole din cartea ei înainte de a fi eliberată orice formă de plată, potrivit comentatorului regal Neil Sean. Este o mișcare care se pare că este folosită pentru a spune dacă o carte "merită" sau nu să fie publicată.

"Câțiva editori s-au arătat interesați, simt că pot face un ban, dar totul se rezumă la banii pe care ar trebui să îi scoată", a explicat Neil pe canalul său de YouTube. "Vă puteți imagina umilința când au spus că ar vrea să vadă mai întâi cel puțin trei capitole pentru a vedea cum decurge povestea. În lumea editurilor, asta înseamnă un singur lucru".

"Vor să vadă dacă ai o poveste care să merite. Problema este că nu pot avea încredere în faptul că nu pot da nimic unui editor fără o securitate de nivel înalt, pentru că ar putea fi divulgat și atunci întreaga afacere va fi distrusă", a explicat el.

Acest lucru vine după ce Neil a afirmat că Meghan Markle și Prințul Harry s-au întrebat de ce trebuie să urmeze "reguli diferite" față de ceilalți membri ai familiei regale. Se crede că ducele și ducesa de Sussex sunt confuzi din cauza faptului că Sarah, ducesa de York, apare în emisiuni ITV, inclusiv Lorraine și This Morning. Se crede că glumele ei la televizor în timpul zilei creează unele "neînțelegeri" pentru foștii membri ai familiei regale care lucrează.

Neil spune că Meghan și Harry pur și simplu "nu înțeleg" de ce Fergie poate să vândă cărți și să facă reclamă "în cadrul Familiei Regale", iar ei nu pot. 

Foto: Getty Images, Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg