Fiica Reginei Rania a Iordaniei s-a logodit. Ce inel fabulos a primit Prințesa Iman

14 iulie, 2022
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
De la stânga: Prințesa Iman, Regina Rania și Prințesa Salma

Curtea regală hașemită a făcut publice recent veștile bune legate de Prințesa Iman. Ea s-a logodit și a primit un inel superb, care se poate vedea în imaginea oficială dată publicității.

Regina Rania și Prințesa Iman (8) jpg

Rania Al Abdullah este actuala regină a Iordaniei, fiind soția regelui Abdullah al II-lea al Iordaniei. Fiica lor a fost cerută în căsătorie de către finanțistul newyorkez Jameel Alexander Thermiotis. Bărbatul în vârstă de 28 de ani are origini grecești, dar s-a născut la Caracas, Venezuela, în 1994.

Tânărul om de afaceri grec mai are un frate și o soră, ambii mai mici decât el. Thermiotis a studiat Afacerile la Universitatea din Florida și a pus bazele unei firme de succes, Outbound Ventures LLC.

Prințesa Iman are 25 de ani și este al doilea copil al Regelui Abdullah al II-lea și al Reginei Rania ai Iordaniei. Mai are o soră, Prințesa Salma, în vârstă de 21 de ani și doi frați: moștenitorul Coroanei, Prințul Hussein, în vârstă de 28 de ani, și Prințul Hashem, în vârstă de 17 ani.

stanga
dreapta
Regina Rania și Prințesa Iman (3) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (2) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (4) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (7) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (8) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (6) jpg
Regina Rania și Prințesa Iman (5) jpg

La începutul lunii iulie, Curtea Regală Hașemită a anunțat oficial logodna prințesei Iman Abdullah al II-lea cu finanțistul din New York, Jameel Alexander Thermiotis.

„Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța logodna Alteței Sale Regale Prințesa Iman Abdullah al II-lea cu domnul Jameel Alexander Thermiotis, marți, 5 iulie 2022”, a scris Curtea, „în prezența Majestăților Lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah, precum și Altețele Lor Regale, Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah II, Prințul Hashem bin Abdullah II și Prințesa Salma bint Abdullah II, pe lângă membrii familiei domnului Thermiotis”.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Charles și William Getty jpg
dian2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Beatrice de York (4) jpg
duci20 jpg
Kate Middleton la Royal Ascot în buline jpg
letizia profimedia 0712614026 jpg
harry m jpg
kate si william profimedia 0092879881 jpg
Sussex
letizia profimedia 0712113125 jpg
red4 jpg
Kate Middleton (3) jpg
Prințesa Charlotte jpg
kate middleton GettyImages 1412468627 jpg
wil91 jpg
Prințesa Charlotte i a însoțit pe Kate și William jpg
cato jpg