Îmbrăcată într-o fustă mini, Kate Middleton a jucat tenis cu celebrul Roger Federer

25 iunie, 2023

Kate Middleton, Prințesa de Wales, joacă tenis cu profesioniștii acum!

Kate Middleton joacă tenis cu Roger Federer (2) jpg

Într-un nou videoclip făcut public pe canalul oficial de Youtube Wimbledon, Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, are ocazia de a-l provoca pe terenul de tenis pe campionul Roger Federer și, de asemenea, are ocazia să vadă din culise ce face fetele și băieții de mingi de la celebrul turneu, în cadrul unui program destinat adolescenților.

Videoclipul începe cu Prințesa Kate Middleton, care e îmbrăcată într-un top alb și o fustă de tenis asortată, întâmpinându-l pe Roger Federer pe teren și discutând puțin cu acesta, înainte de a intra într-un meci de dublu. „Jucăm puțin tenis?", o întreabă el, la care ea răspunde: „Da, te rog". 

Cei doi se duelează apoi pentru câteva seturi, înainte de a-i vedea pe băieții și fetele de la mingi cum își fac treaba pe teren. O fetiță cu mingea, pe nume Mollie, îi arată chiar și lui Kate cum să stea pe marginea terenului în poziție și să arunce înapoi o minge de tenis către un jucător cu brațul drept.

Prințesa de Wales și Roger Federer vorbesc apoi cu băieții și fetele de minge. „Când urmăresc antrenamentul, la ce ar trebui să fiu atent?", îl întreabă Kate Middleton pe un copil de mingi pe nume Alex, care răspunde: "În principal disciplina și curățenia". 

Prințesa Kate și Roger Federer au vorbit apoi cu antrenorii, iar apoi s-au antrenat cu adolescenții în baza de la Wimbledon. „Când vă uitați acum pe terenurile exterioare, cea mai uzată piesă de pe teren este poziția băieților și fetelor cu mingea", le spune directorul turneului de la Wimbledon, Jamie Baker, lui Kate și Federer.

„Să vezi antrenamentele și dedicarea și timpul care se alocă antrenamentelor și să te asiguri că totul merge bine în ziua respectivă pentru campionii care joacă la Wimbledon... Da, este incredibil să vezi cum se întâmplă în spatele scenei", spune Kate Middleton la finalul videoclipului, notează People

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto Instagram png
Sarah Ferguson si fiicele sale, Printesa Eugenie si Printesa Breatice   Instagram 2 jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu, prima aparitie din aceasta toamna la Palatul Elisabeta   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (1) jpeg
Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg