Împărăteasa Masako a Japoniei, cu mască la plimbarea cu trăsura cu Regina Camilla! S-au duelat în ținute

26 iunie, 2024

Ieri, 25 iunie, a început vizita oficială a Împăratului Naruhito al Japoniei și al soției sale, Împărăteasa Masako, în Marea Britanie!

Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei Foto Getty Images (1) jpg

Vizita de stat în Japonia a început oficial, Prințul William fiind la datorie pentru a-i întâmpina călduros pe împăratul Naruhito și pe împărăteasa Masako la hotelul lor din Londra marți dimineață.

Prințul William, care s-a întâlnit cu cuplul în numele tatălui său, Regele Charles, a călătorit cu Naruhito și Masako la Horse Guards Parade pentru ceremonia oficială de bun venit. Vizita de stat a fost mult timp așteptată de Regele Charles și Regina Camilla. A fost programată inițial pentru 2020, dar a fost amânată din cauza pandemiei COVID-19.

Editorul regal al publicației Hello Magazine, Emily Nash, a transmis: „Familia regală întinde covorul roșu pentru împărat și împărăteasă și delegația lor și este o manifestare foarte importantă a puterii.

Japonia este un partener strategic cheie pentru Regatul Unit, astfel încât acest tip de primire și ospitalitate va contribui cu adevărat la stimularea acestei relații. Trimiterea Prințului de Wales pentru a-i escorta pe Împărat și pe Împărăteasă la paradă arată în continuare cât de importantă este considerată vizita lor de către guvernul britanic”.

La întâlnirea oficială, Regina Camilla și Împărăteasa Masako a Japoniei s-au duelat în ținute albe. Regina Camilla, în vârstă de 76 de ani, a fost elegantă într-o rochie de vară din mătase creponată albă cu bordură neagră, de la Anna Valentine. A asortat-o cu o pălărie albă și neagră de Philip Treacy și a accesorizat-o cu o broșă cu flori de diamant.

De partea cealaltă a fost Împărăteasa Masako a Japoniei, care a optat tot pentru o ținută albă. La plimbarea cu trăsura alături de Camilla, ea a purtat pe față și o mască de protecție, are alergie la părul de cal.  

Marea absentă de la eveniment

Cu zâmbetul pe buze, Prințul William a apărut fără partenera sa, Kate Middleton, în prima zi a vizitei oficiale de stat a Împăratului Naruhito al Japoniei în Marea Britanie. Deși Prințesa de Wales a putut fi admirată la Trooping the Colour, pe 15 iunie, ea nu i-a putut întâmpina pe împărații Japoniei. Urmează un tratament de chimioterapie după ce a fost diagnosticată cu cancer. 

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry  foto   GettyImages jpg
Carole Middleton, Michael Middleton cu copiii lor Pippa Middleton si James Middleton   GettyImages 113286742 jpg
Printesa Claire, Printul Laurent al Belgiei   GettyImages 481502644 jpg
Prințul William, Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
William și Harry în tinerețe jpg
Camilla și Charles, GettyImages (1) jpg
regele charles si nepotii archie si lilibet jpg
Prințesa Beatrice și Sarah Ferguson jpg
Prințesa Charlotte  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Prin'ul Harry Columbia Foto Profimedia jpg
Regina Elisabeta la tort, Profimedia jpg
Brigitte Macron, Regina Sonja a Norvegiei, Profimedia jpg
FotoJet Sarah jpg
Prințul Edward în tinerețe FotoJet jpg
Regele Frederik, Getty jpg
Maxima și Amalia Atena PNG
Regina Mary a Danemarcei Facebook jpg
Kate Middleton, Prințul Harry  foto   GettyImages jpg