„Imperiul” lui Meghan și al lui Harry se clatină! Ce au mai pățit ducii în America

26 iulie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat în America după ce s-au din rolul lor ca membrii seniori ai familiei regală, iar acum un comentator regal sugerează că "imperiul" lor se clatină.

meghan markle, prințul harry sursa  Profimedia jpg

Meghan Markle și Prințul Harry se confruntă cu o nouă lovitură, deoarece "visele lor de a cuceri America se apropie de sfârșit", susține un expert regal. Cuplul s-a mutat în Montecito, California, la scurt timp după ce a renunțat la rolul lor în cadrul familiei regale britanice. De atunci, ei au semnat o serie de contracte de branduri profitabile, însă acum nu mai au mare succes. 

Prințul Harry și Meghan Markle au încheiat un parteneriat cu Netflix, un contract despre care se crede că valorează 112 milioane de dolari. Ducele de Sussex a scris, de asemenea, o carte de memorii, Spare, care a avut vânzări record. Cu toate acestea, cei doi au renunțat recent la contractul lor exclusiv cu Spotify, în valoare de 25 de milioane de dolari și au fost ignorați la nominalizările de anul acesta la Premiile Emmy. Comentatorul regal Nile Gardiner crede că acum cuplul duce o luptă Hollywood, însă carierele lor de succes "au ajuns la final", notează Mirror

El a spus că nu este surprinzător faptul că "imperiul lui Meghan și Harry se prăbușește", deoarece cuplul a păstrat tăcerea în ultimele luni. El a adăugat: „Înțelegerea cu Spotify s-a încheiat și, de fapt, au fost condamnați de un cadru superior de acolo, care i-a numit "escroci". Visele lor de a cuceri America se apropie de sfârșit".

Meghan Markle și Prințul Harry încă mai au titlurile regale

Nile a sugerat că ducii de Sussex ar putea să își îmbunătățească situația prin dezvăluiri despre orice dramă a familiei regale, însă acest lucru va avea un preț.

„Singurul lucru pe care Harry și Meghan îl au în prezent în favoarea lor sunt titlurile lor regale, de care se agață ca de o plută de salvare. Nu văd nicio cale de întoarcere pentru Harry în ceea ce privește revenirea în sânul familiei regale", a declarat el pentru The Express.

El a adăugat cum ducele și ducesa de Sussex vor "lupta pentru a-și păstra titlurile regale" din cauza "prestigiului" lor. Meghan Markle și Prințul Harry au povestit acum ceva vreme despre perioada petrecută în cadrul familiei regal. În documentarul de pe Netflix, Harry a detaliat destrămarea relației sale cu fratele său, Prințul William, și a susținut că a fost îngrozit după ce  acesta a țipat la el în timpul unei întâlniri de la Sandringham. De asemenea, el a susținut că membrii Palatului Kensington au "mințit apoi pentru a-l proteja pe fratele" său.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg