Importantă nominalizare pentru Ducii de Sussex. Ce premiu poate câștiga documentarul lor ”Harry&Meghan”

13 iulie, 2023

Prințul Harry și Meghan Markle, în drum spre premii ? Documentarul lor a fost deja nominalizat.

Meghan Markle și Prințul Harry pe scenă la Premiile NAACP, 2022, Profimedia (1) jpg

Asociația Criticilor de la Hollywood a anunțat marți nominalizații pentru premiile HCA TV 2023.

Serialul documentar al Ducelui și Ducesei de Sussex, Harry & Meghan, a primit o nominalizare pentru cel mai bun serial non-ficțiune în streaming. Alți nominalizați din categorie includ Rainn Wilson și Geografia fericirii, Rennervations, Călătorul reticent cu Eugene Levy, Proiectul 1619 și Planeta preistorică 2.

Asociația Criticilor de la Hollywood împarte categoriile de televiziune în două ceremonii separate, una dintre ele premiază serialele rețelelor de cablu și alta serviciile de streaming.

Colaborarea Prințului Harry și a Ducesei Meghan cu Netflix a fost una satisfăcătoare, până acum. Gigantul de streaming nu a întrerupt contractul cu ei, așa cum au făcut cei de la Spotify.

Prima parte a documentarului non-ficțiune ”Harry & Meghan” a debutat în decembrie 2022, cu cifre record pentru un documentar: 81,55 milioane de ore vizionate după patru zile. Potrivit Netflix, a fost „cel mai vizionat documentar în prima săptămână de la premieră”. Deși serialul a primit o nominalizare la premiul HCA TV săptămâna aceasta, nu a reușit să câștige o nominalizare la Premiile Emmy pe 12 iulie.

Page Six a scris la sfârșitul lunii trecute că Prințul Harry intenționează să realizeze un nou documentar pentru Netflix. Un purtător de cuvânt al gigantului de streaming a mai spus PEOPLE în iunie că vor continua să lucreze cu Ducele și Ducesa de Sussex. „Apreciem parteneriatul nostru cu Archewell Productions”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru PEOPLE. „Harry & Meghan a fost documentarul Netflix cu cel mai bun debut înregistrat vreodată și vom continua să lucrăm împreună la o serie de proiecte, inclusiv viitorul serial documentar Heart of Invictus.” Jocurile Invictus reprezintă olimpiada militarilor răniți în teatrele de operații. Ele sunt organizate anual de fundația cu același nume, patronată de Prințul Harry al Marii Britanii, în scopul de a crește gradul de informare a publicului larg cu privire la problematica veteranilor răniți în teatrele de operații și de a încuraja și sprijini recuperarea fizică și reabilitarea acestora.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Kate, William, George în 2014, Profimedia (2) jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Prințesa Charlene Prințul Albert profimedia 0891310982 jpg
Charles Spencer și Lady Karen Spencer, GettyImages (1) jpg
Printul George, Getty (1) jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Regina Letizia si Regele Felipe   Casa Majestatii Sale jpg
Pippa Middleton si James Matthews   GettyImages 960040938 jpg
Kate Middleton și Prințul William la Ziua Commonwealth (5) jpg
Regele Charles si Regina Camilla in Jersey   Casa Regala 4 jpg
Kate Middleton si Gary Goldsmith jpg
Charlene și Albert de Monaco foto Facebook jpg
Kate Middleton și Louis  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Charles și Camilla noi portrete Canada PNG
Mahra PNG
Edward al VIII-lea și Wallis Simpson