În absența lui Kate Middleton, Prințesa Beatrice a atras privirile la Wimbledon! Cine a însoțit-o

10 iulie, 2024

Prințesa Beatrice a apărut împreună cu soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, în tribune, la Wimbledon. Marea absentă de la turneul de tenis e Kate Middleton, care îndrăgește acest sport.

Prințesa Beatrice la Wimbledon Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa Beatrice a fost numai zâmbete ieri, când a apărut în tribune la cea de-a noua zi a turneului Wimbledon din Londra.Prințesa de York a arătat uimitor într-o rochie tip cămașă cu imprimeu floral multicolor de la designerul filipinez Monique Lhuillier, rochie care costă 2.639 de lire sterline, pe care a asortat-o cu poșeta Broche Vivier cu cataramă croșetată din rafie de la Roger Vivier, în valoare de 1.268 de lire sterline.

Părul l-a avut aranjat lejer, iar machiajul a fost unul foarte simplu. Prințesa Beatrice a fost însoțită de soțul Edoardo Mapelli Mozzi, care a arătat elegant într-un costum cafeniu, pe care l-a asortat cu o cămașă albastru deschis și o cravată burgundy. 

În ciuda vremii ploioase, Prințesa Beatrice, care e fiica cea mare a prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, părea să fie bine dispusă în timp ce urmărea unul dintre meciurile de la Wimbledon.

Fanii regali au părut încântați de alegerea vestimentară a prințesei, mulți comentând cât de "perfectă" este pentru vară. Un utilizator a scris pe X: "Frumoasă rochie de vară, este perfectă pentru Wimbledon."

Un altul a notat: "Este o rochie foarte frumoasă, arată grozav pe ea". În timp ce un al treilea a adăugat: "Rochia frumoasă îi stă minunat lui Bea. Observați cum are o centură frumoasă și este călcată și ajustată la perfecție". Un al patrulea a scris: "Beatrice arată atât de minunat, atât de elegant și atât de fericită!!".

Aceasta a fost una dintre puținele apariții regale importante la Wimbledon în această vară, deoarece niciun membru senior al familiei regale nu a luat parte la turneu până acum, iar participarea lui Kate Middleton în acest weekend nu a fost confirmată. Ea ar fi cea care ar trebui să înmâneze premiile, însă s-a retras din viața publică, Prințesa de Wales suferă de cancer. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg
Nunta Prințesei Eugenie, Getty (1) jpg