În absența lui Kate Middleton, Prințesa Beatrice a atras privirile la Wimbledon! Cine a însoțit-o

10 iulie, 2024

Prințesa Beatrice a apărut împreună cu soțul său, Edoardo Mapelli Mozzi, în tribune, la Wimbledon. Marea absentă de la turneul de tenis e Kate Middleton, care îndrăgește acest sport.

Prințesa Beatrice la Wimbledon Foto Profimedia (1) jpg

Prințesa Beatrice a fost numai zâmbete ieri, când a apărut în tribune la cea de-a noua zi a turneului Wimbledon din Londra.Prințesa de York a arătat uimitor într-o rochie tip cămașă cu imprimeu floral multicolor de la designerul filipinez Monique Lhuillier, rochie care costă 2.639 de lire sterline, pe care a asortat-o cu poșeta Broche Vivier cu cataramă croșetată din rafie de la Roger Vivier, în valoare de 1.268 de lire sterline.

Părul l-a avut aranjat lejer, iar machiajul a fost unul foarte simplu. Prințesa Beatrice a fost însoțită de soțul Edoardo Mapelli Mozzi, care a arătat elegant într-un costum cafeniu, pe care l-a asortat cu o cămașă albastru deschis și o cravată burgundy. 

În ciuda vremii ploioase, Prințesa Beatrice, care e fiica cea mare a prințului Andrew și a lui Sarah Ferguson, părea să fie bine dispusă în timp ce urmărea unul dintre meciurile de la Wimbledon.

Fanii regali au părut încântați de alegerea vestimentară a prințesei, mulți comentând cât de "perfectă" este pentru vară. Un utilizator a scris pe X: "Frumoasă rochie de vară, este perfectă pentru Wimbledon."

Un altul a notat: "Este o rochie foarte frumoasă, arată grozav pe ea". În timp ce un al treilea a adăugat: "Rochia frumoasă îi stă minunat lui Bea. Observați cum are o centură frumoasă și este călcată și ajustată la perfecție". Un al patrulea a scris: "Beatrice arată atât de minunat, atât de elegant și atât de fericită!!".

Aceasta a fost una dintre puținele apariții regale importante la Wimbledon în această vară, deoarece niciun membru senior al familiei regale nu a luat parte la turneu până acum, iar participarea lui Kate Middleton în acest weekend nu a fost confirmată. Ea ar fi cea care ar trebui să înmâneze premiile, însă s-a retras din viața publică, Prințesa de Wales suferă de cancer. 

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
William, GettyImages jpg
Prințul Harry  GettyImages jpg
Prințesa Leonor și Infanta Sofia Foto Getty Images (2) jpg
Regina Camilla la Wimbledon 2024 Foto Getty Images (3) jpg
Printul Albert de Monaco si verisoara sa, Melanie Antoinette de Massy, la Wimbledon 2024   profimedia 0888271935 jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer Tatler png
Regina Maxima si Regele Willem Alexander in 2023   Casa Regala olandeza jpg
Kate și George, Prinți de Wales, GettyImages
Printul Pavlos al Greciei si Printesa Marie Chantal   profimedia 0721503573 jpg
Regele Felipe Regina Letizia Leonor și Sofia GettyImages 2161380312 jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg
Meghan și Harry, Duci de Sussex, Profimedia jpg
Cuplul regal la balcon jpg