În alb și cognac la Los Angeles. Regina Letizia face furori cu ținutele ei în America

14 decembrie, 2022

Zilele acestea, fashionista regină a Spaniei se află în America, acolo unde cucerește audiența cu alegerile ei vestimentare deosebit de șic.

letizia GettyImages 1448854778 jpg

Ieri, superba regină în vârstă de 50 de ani a participat la inaugrarea Institutului Cervantes din Los Angeles, primul deschis pe Coasta de Vest a Statelor Unite, ocazie cu care spanioloaica a ales o foarte elegantă ținută de zi.

Letizia a combinat cu gust o rochie albă, cu mâneci bufante, creată de un designer independent, cu o haină clasică, camel, de la Carolina Herrera, și accesorii în ton, ieșind în evidență pantofii cognac de la brandul spaniol Magrit.

Acest look foarte reușit al Letiziei vine după un altul bine ales, cu o zi în urmă, când soția Regelui Felipe al Spaniei s-a întâlnit cu membrii institutului nou-inaugurat la Los Angeles. 

Ei bine, în prima ei zi din turneul din America, soția Regelui Felipe a îmbrăcat un spectaculos costum all red, cu sacou și pantaloni, bașca pantofi roșii și o haină de lână, tot roșie, purtată pe deasupra, și semnată tot de casa Carolina Herrera.

Ținuta roșie ca focul a fost aleasă de Letizia pentru a se potrivi cu nuanța de pe logo-ul Institutului Cervantes. Costumul în cauză este semnat de Roberto Torretta și aparține colecției sale de toamnă-iarnă 2017/2018. 

Nu este prima dată când Letizia ne încântă cu ținutele ei în culoarea roșie, una dintre preferatele spanioloaicei, în care, ce-i drept, îi stă foarte bine. Și da, roșu nu este o culoare care poate fi purtată ușor de toată lumea, însă o brunetă cu trăsături asemănătoare Letiziei poate găsi inspirație în alegerile fashion ale reginei în vârstă de 50 de ani.

În timp ce Letizia face valuri cu alegerile sale fashion, în America, în Spania natală, familia regală a publicat felicitarea tradițională de Crăciun, una care le înfățișează pe cele două fiice ale Letiziei și-ale lui Felipe: Prințesa Leonor și Infanta Sofia.

Cele două adolescente sunt îmbrăcate în pulovere de toamnă și apar îmbrățișate, cadrul fiind unul tomnatic, din grădina Palatului Zarzuela din Madrid, reședința principală a monarhului spaniol și a familiei sale. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg