În avans de Valentine's Day, Alina-Maria și Nicolae al României au petrecut la castel

13 februarie, 2024

Cuplul princiar și-a oferit un weekend de vis, într-o locație selectă din inima Transilvaniei.

Nicolae al României și soția sa au petrecut la un castel de lângă Covasna. FOTO: Instagram
Nicolae al României și soția sa au petrecut la un castel de lângă Covasna. FOTO: Instagram

Poate că sunt părinții a doi copii, micuții Maria Alexandra și Mihai, și poate au și ei trecute în agende evenimente publice, gale umanitare și vizite oficiale, dar își găsesc mereu timp și doar pentru ei doi, așa cum ar trebui să facă orice cuplu.

Alina-Maria de Roumanie și Nicolae al României obișnuiesc să-și ofere câte o escapadă romantică și să petreacă timp de calitate fie în doi, fie cu prietenii lor. Chiar zilele trecute, cuplul princiar s-a relaxat într-una dintre cele mai frumoase locații din inima Transilvaniei, Zabola Estate, un loc de poveste de lângă Covasna, unde Alina și Nicolae au mai fost și altădată.

De data aceasta, soția nepotului Regelui Mihai a postat câteva instantanee cu o cină selectă la care au luat parte, cel mai probabil una în avans de Valentine's Day, cu aranjamente elegante cu flori albe și lumânări, veselă pictată în manieră delft, meniuri printate și două feluri principale servite la masă.

Participanții la cină erau elegant îmbrăcați, bărbații în smoking, iar doamnele în rochii de seară. Pentru acea seară, Alina-Maria de Roumanie a ales o rochie aurie cu bretele, în stilul celor purtate în ultima vreme, accesorizată cu o pereche de cercei lungi și având un styling nepretențios, cu machiaj minimal și coafură lejeră.

Situată într-o zonă pitorească din Zăbala, la 6 km de Covasna, Zabola Estate este un domeniu privat de 500 de hectare deţinut de o familie transilvăneană nobilă, Mikes de Zabola, care include un castel datând din secolul al XVI-lea, 4 clădiri anexe, o pădure, o pășune, 2 lacuri, 4 iazuri de pescuit și facilităţi de drumeţii şi călărie. Castelul și-a schimbat funcția de mai multe ori fiind la început sat de vacanță al presei comuniste, apoi preventoriu, mai târziu orfelinat, școală și sanatoriu. Proprietatea a fost revendicată de familia Roy-Chowdhury (succesorii familiei Mikes), iar acum, parte a clădirilor (The Machine House, The New Castle, The Old Saddle House, The Garden House and the Old Stables) împreună cu parcul englezesc înconjurător servesc ca un hotel castel.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Meghan Markle  GettyImages jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul William în vizită la o fermă urbană, GettyImages (4) jpg
Majestatea Sa Margareta la Turnu Severin FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (1) jpeg
FotoJet Meghan și gemul jpg
Kate și Carole Middleton  jpg
FotoJet Maxima jpg
Prințesa Charlotte și Prințul Louis profimedia 0867105943 jpg
Printul Christian al Danemarcei la majorat   Casa Regala daneza (4) jpg
Charlene și Albert de Monaco împreună cu copiii în Germania, la Hamburg, Foto GettyImages (9) jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Meghan Markle Regele Charles jpg
Prințul William Foto Getty images jpg
Kate Middleton în alb, Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Majestatea Sa Margareta și Principele Radu în vizită la comunitățile dunărene   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
Meghan Markle în doliu, Profimedia jpg
Printesa Beatrice   GettyImages 1251110853 jpg