În cifre! Prinţul Harry, excentricul de la Palatul Buckingham

8 august, 2016
Prince Harry jpeg

Aflaţi care sunt numerele ce i-au marcat viaţa burlacului de la Buckingham!

12 ANI

Este vârsta la care Prinţul Harry a rămas fără mama Lady Diana, decedată în urma unui accident de maşină, în 1997. Harry a declarat recent că, până la vârsta de 28 de ani, n-a putut vorbi despre această tragedie. Lucru care nu i-a făcut bine. „Este OK să suferi, atâta timp cât accepţi să vorbeşti despre asta. Iar dacă vorbeşti, nu este semn de slăbiciune.“

Anul 2005

image

Pe când avea 20 de ani, tânărul şi inconştientul prinţ Harry a apărut la un bal mascat purtând o uniformă de nazist. Cu doar câteva zile înainte de comemorarea Holocaustului! Această boacănă mondială a fost întrecută doar de episodul „Nud în Las Vegas“, din 2012.

Nota 6

Martie 2013. Prinţul Harry, în camera lui de la Colegiul Eton

În 2003, la examenul de absolvire a colegiului Eton, Harry a obţinut calificativul D sau performanţă scăzută la Geografie. Cum D-ul este penultimul în sistemul de notare britanic, probabil că la noi ar fi vorba de un 6. Ăsta o fi motivul pentru care Harry călătoreşte atât de mult azi: să-şi îmbunătăţească cunoştinţele.

6 ani

Prinţul Harry şi Chelsy Davy

Atât a durat cea mai lungă relaţie a lui, cea cu sud-africanca Chelsy Davy. Din 2004 până-n 2010, mai exact. Ce n-a mers? Chelsy îşi dorea mai puţină atenţie publică, Harry era preocupat de cariera militară.

5 fete

Adolescentul Harry se dădea în vânt după fetele de la Spice Girls, ba chiar mergea la concertele lor. Într-o zi, cele cinci i-au făcut o mare surpriză lui Harry, vizitându-l acasă la prinţul Charles.

1 iepure

Mai exact unul cu urechi blege avea Harry, pe când era copil. Iar prinţul era foarte ataşat de simpaticul animal, hrănindu-l cu morcovi, pe care-i cultiva singur, în grădina tatălui său de la Highgrove.

20 milioane de dolari

Cam atât se zvoneşte c-ar avea Harry pe mână, dacă nu chiar mai mult. Însă privilegiul de a face parte din familia regală nu se măsoară în cifre, căci Harry are acces la numeroase proprietăţi ale reginei. Banii lui „de buzunar“ vin de la tatăl Charles, din venitul încasat din ducatul de Cornwall.

foto: guliver/getty images/rex features, www.123rf.comRecente pe Ok! Magazine

ferg20 jpg
ope3 jpg
Regina Rania și Prințesa Iman jpg
Elisabeta și Philip2 jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
meghan markle 1 jpg
mei jpg
Regina Rania în SUA jpg
diana si andrew profimedia 0595571834 jpg
Printul William Printul Harry funeralii regina Elisabeta foto EPA EFE
william84 jpg
3 regina elisabeta a marii britanii tanara 10 jpg jpeg
Prinţesa Diana
sarah86 jpg
FotoJetEle jpg
charles37 jpg
william harry 2 jpg
eg2 jpg