În continuare îl vrăjește pe Regele Charles! Ce face Regina Camilla pentru ca soțul să fie mândru de ea

10 iulie, 2024

Regina Camilla muncește din greu pentru rolul său de regină! Se apropie de cea de-a 77 aniversare, iar datorită eforturilor sale, ea a crescut atât în ochii Regelui Charles, cât și în ochii poporului britanic.

Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (4) jpg

Regele Charles și Regina Camilla fac parte din viața celuilalt de peste cinci decenii, iar ultimele șapte luni au demonstrat că regina și-a îmbrățișat cu adevărat rolul, spre marea încântare a regelui.

Ultimele luni au fost umbrite de cele mai crunte diagnostice, Regele Charles și Kate Middleton suferă de cancer, însă în acest context importanța reginei pe scena publică a crescut vertiginos, ea continuând să intervină cu pricepere și să mențină standardele familiei regale britanice ridicate. 

Pe măsură ce se apropie de împlinirea vârstei de 77 de ani, importanța Reginei Camilla este  recunoscută mai mult ca niciodată, notează un expert regal. „Camilla este cu siguranță pe val în timp ce se apropie de împlinirea vârstei de 77 de ani", spune în exclusivitate pentru OK! Magazine UK Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC.

„Cred că s-ar putea să se fi surprins pe ea însăși, bucurându-se totuși de munca grea pe care pare să o facă. Ea este, la urma urmei, o femeie care nu a trebuit niciodată să se angajeze într-o carieră solidă sau în rutina unui loc de muncă de la 9 la 5. Ea și-a asumat un volum de muncă semnificativ crescut și o cantitate uriașă de responsabilitate în ultimele câteva luni, și pare că se descurcă”.

Reflectând asupra modului în care munca ei grea se datorează parțial apropierii ei de Regele Charles, expertul regal adaugă: „Cred că o parte din munca ei se datorează faptului că își dorește foarte mult ca bărbatul pe care îl iubește să fie mândru de ea, să o vadă că își face datoria în parteneriatul lor”.

„Dar, de asemenea, trebuie să fie atât de greu să fi câștigat simpatia publicului, care odată s-a coalizat împotriva ei ca fiind "distrugătoarea căsătoriei" și "cealaltă femeie" care a făcut-o pe Diana atât de nefericită”.

„Cred că Diana a avut perfectă dreptate să spună că Camilla a fost "loială" și că dragostea lui Charles pentru Camilla a fost mai puternică decât orice căsătorie". În contrast cu primele apariții publice ale Regine Camilla, acum ea este sigură, „încrezătoare și confortabilă în noul și foarte exigentul ei rol”.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Charles portret Canada PNG
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (2) jpg
Kate Middleton mâncând, Profimedia (4) jpg
Harry la surfing png
Regina Mathilde si Regele Philippe al Belgiei la Centrul Pompidou din Paris   profimedia 0921713475 jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Kate, William și Harry, Foto Getty (5) jpg
Charles Spencer   captura de ecran png
Printesa Diana si mama ei vitrega Raine GettyImages 1167027476 jpg
Regina Letizia si sora sa, Telma Ortiz   Profimedia 3 jpg
Ducesa de Edinburgh în verde lime, X (2) png
FotoJet Will jpg
Louis, William, Kate, Charlotte, George, Profimedia jpg
meghan harry 2021 gettyimages jpg
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
botezul fiului lui Nicolae al Romaniei Mihai al Romaniei Alina Maria Elisabeta Karina (47) jpg
Majestatea Sa Margareta la dineul centenarului relatiilor cu Elvetia   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestății Sale (5) jpeg
cel de al patrulea nepot pentru Principesa Elena, Augustus Mihai de Roumanie Metcalfe, nascut de Elisabeta Karina, sora lui Nicolae al Romaniei   Casa Majestății Sale 2 jpeg