În continuare îl vrăjește pe Regele Charles! Ce face Regina Camilla pentru ca soțul să fie mândru de ea

10 iulie, 2024

Regina Camilla muncește din greu pentru rolul său de regină! Se apropie de cea de-a 77 aniversare, iar datorită eforturilor sale, ea a crescut atât în ochii Regelui Charles, cât și în ochii poporului britanic.

Regina Camilla în Scoția Foto Getty Images (4) jpg

Regele Charles și Regina Camilla fac parte din viața celuilalt de peste cinci decenii, iar ultimele șapte luni au demonstrat că regina și-a îmbrățișat cu adevărat rolul, spre marea încântare a regelui.

Ultimele luni au fost umbrite de cele mai crunte diagnostice, Regele Charles și Kate Middleton suferă de cancer, însă în acest context importanța reginei pe scena publică a crescut vertiginos, ea continuând să intervină cu pricepere și să mențină standardele familiei regale britanice ridicate. 

Pe măsură ce se apropie de împlinirea vârstei de 77 de ani, importanța Reginei Camilla este  recunoscută mai mult ca niciodată, notează un expert regal. „Camilla este cu siguranță pe val în timp ce se apropie de împlinirea vârstei de 77 de ani", spune în exclusivitate pentru OK! Magazine UK Jennie Bond, fost corespondent regal al BBC.

„Cred că s-ar putea să se fi surprins pe ea însăși, bucurându-se totuși de munca grea pe care pare să o facă. Ea este, la urma urmei, o femeie care nu a trebuit niciodată să se angajeze într-o carieră solidă sau în rutina unui loc de muncă de la 9 la 5. Ea și-a asumat un volum de muncă semnificativ crescut și o cantitate uriașă de responsabilitate în ultimele câteva luni, și pare că se descurcă”.

Reflectând asupra modului în care munca ei grea se datorează parțial apropierii ei de Regele Charles, expertul regal adaugă: „Cred că o parte din munca ei se datorează faptului că își dorește foarte mult ca bărbatul pe care îl iubește să fie mândru de ea, să o vadă că își face datoria în parteneriatul lor”.

„Dar, de asemenea, trebuie să fie atât de greu să fi câștigat simpatia publicului, care odată s-a coalizat împotriva ei ca fiind "distrugătoarea căsătoriei" și "cealaltă femeie" care a făcut-o pe Diana atât de nefericită”.

„Cred că Diana a avut perfectă dreptate să spună că Camilla a fost "loială" și că dragostea lui Charles pentru Camilla a fost mai puternică decât orice căsătorie". În contrast cu primele apariții publice ale Regine Camilla, acum ea este sigură, „încrezătoare și confortabilă în noul și foarte exigentul ei rol”.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Printul Jean Christophe Napoleon   Familia Bonaparte, Facebook jpg
William și Kate, Wales, Profimedia jpg
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (2) jpg
Regele Jigme Khesar Namgyel Wangchuck si Regina Jetsun Pema ai Bhutanului in Mongolia la manastirea Gandantegchilen cu Jigme Namgyel   Casa Regala bhutaneza 15 jpg
Meghan Markle Prințul Harry și Serena Williams GettyImages 2161692638 jpg
Prințesa Kate, Prințul William, copiii Wales George, Charlotte, Louis, GettyImages (3) jpg
Harry și Meghan la Premiile Pat Tillman, Profimedia (3) jpg
Regele Felipe și Prințesa Leonor Foto Getty Images (8) jpg
Regele Charles  GettyImages jpg
Prințul Carl Philip și Prințesa Sofia ai Suediei   Instagram (1) jpg
David Armstrong Jones, Conte de Snowdon, si Isabelle de la Bruyere   profimedia 0884660099 jpg
Regina Letizia a Spaniei și Felipe colaj getty images jpg
Prințesa Leonor   profimedia 0888949843 jpg
FotoJet Zara și Mary jpg
Prințul William  foto   Profimedia jpg
Prințesa Martha Louise a Norvegiei se mărită cu Durek Verrett, Getty (6) jpg
Kate Middleton și Regina Camilla foto GettyImages 1400594602 jpg
Printul William si Kate Middleton jpg