În culisele petrecerii fastuoase cu ocazia zile de naștere a Prințului George! S-a aflat abia acum

26 iulie, 2024

Prințul George și-a sărbătorit recent cea de-a 11-a aniversare, iar mândrii săi părinți au împărtășit cu această ocazie o fotografie alb-negru uimitoare cu fiul lor cel mare.

Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG

Nu se știe cum și-a petrecut anul acesta ziua de naștere Prințul George, pe 22 iulie, dar este probabil că familia lui, în special părinții Kate Middleton și Prințul William, a făcut tot posibilul pentru a o face foarte specială.

Să ne amintim că Prințul William și Kate Middleton au făcut totul pentru cea de-a șasea aniversare a Prințul George, în 2019. În luna iulie a acelui an, familia a stat într-o vilă de lux de 27.000 de lire sterline pe săptămână pe insula privată din Caraibe Mustique, împreună cu părinții lui Kate, Carole și Michael Middleton. În total, vacanța lor de două săptămâni ar fi costat aproximativ 57.000 de lire sterline. 

De fapt, având în vedere intimitatea completă din Mustique, care are o zonă de interdicție aeriană impusă, și discreția celorlalți oaspeți, este una dintre preferatele familiei regale. Se știe că Prințul William și Kate Middleton au vizitat Mustique pentru prima dată în 2008, iar apoi au revenit, cuceriți fiind de peisaje și de tot confortul pus la dispoziție.

Potrivit publicației The Sun, familia regală s-a cazat la Villa Antilles, o vilă de vacanță de lux cu cinci dormitoare, care are o cameră pentru copii cu două paturi suprapuse, majordom, menajeră și grădină privată. De asemenea, se mândrește cu o piscină de 18 metri.

Domeniul a fost construit în 2016 și este deținut de dezvoltatorul imobiliar Andrew Dunn, vechi prieten cu Prințul William. Potrivit site-ului unității de cazare, „accentul este pus pe mesele proaspete. Cu o gamă largă de locații de luat masa în interior și în aer liber și un bucătar calificat, meniurile pot fi adaptate pentru a satisface toate gusturile și preferințele”. Locația este descrisă în continuare ca fiind „o nouă vilă contemporană excepțională în stil colonial, situată în Endeavour Hills, cu o perspectivă captivantă spre Bequia și St Vincent”.

Intimitatea este primordială pe insula Mustique, ceea ce o face o destinație ideală pentru William, Kate și copiii lor. Un fost turist care a vizitat Mustique a declarat anterior pentru publicația Hello Magazine cât de strictă este securitatea. Se pare că este o regulă nescrisă că fotografiatul este interzis, iar toată lumea respectă intimitatea celorlalți. 

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Trooping The Colour 2017 jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto GettyImages 1 jpg
Regele Charles la expozitia florala a Royal Horticultural Society   Casa Regala britanica (4) jpg
Noua Regina Maori din Noua Zeelanda Kuini Nga   Getty Images, Profimedia jpg
Frederik, Mary, Christian, Profimedia jpg
Printul Hisahito al Japoniei si mama sa, Printesa Kiko, si tatal sau, Printul Fumihito de Akishino  profimedia 0894784690 jpg
regi și prinți cu barbă  foto   GettyImages jpg
Kate, William, George, Charlotte și Louis GettyImages 1243027787 jpg
Regina Mary și Regele Frederik, Profimedia (7) jpg
Regina Camilla Foto Profimedia (2) jpg
Prințul William Foto Getty Images jpg
Ducesa Sophie la Ziua Ordinului Jartierei Foto Getty Images (3) jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Harry si Archie
Regele Harald, Regina Sonja, Printul Haakon, Printesa Mette Marit, Printul Sverre Magnus si Printesa Ingrid Alexandra la nunta din Norvegia Printesa Martha Louise cu Durek Verret   profimedia 0903435870 jpg
Kate și William, GettyImages (6) jpg
Prințesa Diana, Profimedia (2) jpg