În culisele ședinței foto pentru felicitarea de Crăciun a familiei de Wales! Ce l-a uimit pe fotograf

12 decembrie, 2023

Fotograful care a realizat fotografia pentru felicitarea de sărbători a lui Kate Middleton și a Prințului William alături de copiii lor a făcut dezvăluiri din culisele ședinței foto de familie.

Kate Middleton Printul William George Charlotte Louis (1) jpg

Duminică, fotograful Josh Shinner a dezvăluit cum a fost experiența de a-i poza pe Prințul William și pe Prințesa Kate Middleton alături de copiii lor, Prințul George, 10 ani, Prințesa Charlotte, 8 ani, și Prințul Louis, 5 ani, pentru felicitarea anuală de Crăciun.

"A fost o mare plăcere să îi fotografiez pe Prințul și Prințesa de Wales și pe familia lor pentru portretul de Crăciun din acest an", a scris Shinner pe Instagram.

"Fără îndoială, una dintre cele mai relaxate și plăcute ședințe pe care le-am avut vreodată, iar acum am un nou set de glume care sunt chiar la nivelul meu datorită copiilor...", a continuat el, referindu-se la George, Charlotte și Louis.

"Le mulțumesc enorm pentru că m-au primit". Când un urmăritor l-a întrebat despre cea mai amuzantă glumă a copiilor, Shinner a păstrat discreția. "Mă tem că le păstrez pentru mine!", a răspuns el politicos.

În mediul online, Josh Shinner a postat și o schiță a felul în care el și-a imaginat potretul de Crăciun cu familia de Wales. Desenul, pe care l-a distribuit pe Instagram, o avea pe Kate în centru, între William și George, cu Charlotte și Louis așezați pe o bancă în fața lor. În cele din urmă, Charlotte a fost cea care a atras toate privirile, căci a stat în față, în mijloc. 

"Am renunțat de mult timp să mai încerc să desenez fețe și am simțit că încercarea de a-i desena pe Prințul și Prințesa de Wales era ceva care nu se putea termina decât cu un eșec lamentabil, dar acesta a fost punctul de plecare pentru compoziția finală...", a scris el.

Prințul William și prințesa Kate au lansat felicitarea de Crăciun din acest an sâmbătă, la o zi după cel de-al treilea concert anual Together At Christmas de la Westminster Abbey, la care au participat pentru prima dată în formulă completă. Prințul Louis a părut să se comporte cât se poate de bine la marele eveniment, deși latura sa obraznică a ieșit la iveală atunci când a suflat în lumânarea lui Charlotte!

"Cartea de vizită de Crăciun a familiei noastre pentru 2023 🎄❤️", au scris pe rețelele de socializare Prințul William și Kate Middleton.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințul William, Prințul Harry, Kate Middleton, Meghan Markle  sursa   GettyImages jpg
Regina Letizia in rochie denim   GettyImages 2173191896 jpg
Prințesa Beatrice și Sienna colaj jpg
Kate Middleton, Prințul William   GettyImages jpg
Printesa Beatrice, Printesa Eugenie si Printul Andrew in 2019, la nunta lui Harry cu Meghan. FOTO  Getty Images 960049188 jpg
FotoJet Olandezi jpg
Regina Maxima a Olandei Foto Getty Images jpg
Regina Margrethe a Danemarcei   Per Morten Abrahamsen jpeg
scandalul Marius Borg, Printul Haakon, Printesa Mette Marit   Profimedia, Casa Regala norvegiana jpg
Felipe și Letizia și fosta iubită Eva Sannum jpg
Kate Middleton, Profimedia (4) jpg
Meghan Markle, Prințul Harry, Profimedia (2) jpg
Prințul Haakon și Prințesa Mette Marit GettyImages 1252743379 jpg
Printesa Amalia in aceeasi rochie ca Sarah Ferguson   Profimedia, Instagram jpg
Printesa Elisabeta a Belgiei   GettyImages 1869623533 jpg
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
Kate Middleton  foto   Profimedia jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg