În Dior și cu bijuteriile de 5 milioane de lire ale Elisabetei, Camilla a fost absolut ravisantă

22 septembrie, 2023

Soția Regelui Charles a arătat extraordinar într-o rochie Dior spectaculoasă, la dineul de stat de la Palatul Versailles. Apariția reginei britanice a fost lăudată de toate publicațiile de fashion.

Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles. Foto Getty
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles. Foto Getty

Monarhii britanici au strălucit în prima seară a vizitei lor de stat în Franța, când au mers la dineul organizat de soții Macron în Sala Oglinzilor, la Palatul Versailles.

Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (1) jpg

Regina Camilla a arătat uluitor într-o rochie Dior haute couture special concepută de Maria Grazia Chiuri. Rochia bleumarin miazănoapte Dior cu pelerină asortată a fost rapid catalogată drept ”cea mai bună ținută” a Maiestății Sale, de către fanii stilului regal.

Decolteul elegant în V al rochiei i-a evidențiat perfect setul fermecător de bijuterii regale Regele George al VI-lea, care a aparținut anterior Reginei Elisabeta a II-a.

Colierul fabulos de safire, alături de cerceii sclipitori și masivi și brățara asortată cu safire fac parte din prețiosul set Victoria Regelui George al VI-lea, ce i-a aparținut anterior regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Acest set spectaculos, de o valoare colosală s-a numărat printre preferatele răposatei suverane. Avea inclusiv o valoare sentimentală deosebită, dincolo de valoarea materială: bijuteriile acestea i-au fost dăruite fostei regine de către tatăl său, în ziua nunții sale, când tânăra pe atunci Elisabeta se căsătorea cu Prințul Philip, în 1947.

Setul Victoria Regelui George al VI-lea este format dintr-un colier cu safire și diamante, cercei cu safire și brățară – deși brățara nu făcea inițial parte din set, ci a fost comandată de către Regina Elisabeta a II-a undeva prin anii 1960.

Vorbind cu HELLO!, expertul în diamante Maxwell Stone a spus: „Colierul incredibil cu safire și diamante prezenta inițial 18 safire, așezate pe un gradient, variind de la 8 la 30 de carate, înainte de a fi reproiectat în 1952. Safirele mari au fost împresurate cu diamante și există și un safir mare în mijloc, care cântărește între 0,8 carate și 1,5 carate. Cerceii cu safire par să aibă 15 carate.”

Maxwell a estimat valoarea impresionantului set de bijuterii, în ziua de azi. El este de părere că acesta ar valora cca 5 milioane de lire sterline.

Fanii regali au fost impresionați de apariția ravisantă a Reginei Camilla. Aprecierile pentru Maiestatea Sa au curs necontenit, de când cuplul regal și-a făcut intrarea la Palatul Versailles.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Regele Ferdinand și Regina Maria, Casa Regala1 (1) jpg
Kate Middleton acuzată de rasism foto profimedia 0825740666 jpg
Printul William si Printesa Kate la Royal Variety Performance   GettyImages 1813805244 jpg
Ducesa Sophie (9) jpg
Kate, William, Victoria și Daniel, Profimedia jpg
Regele Charles  foto   GettyImages jpg
Castelul Windsor a fost decorat de Crăciun (4) jpg
Majestatea Sa Margareta, Principele Radu si Principesa Sofia la Seara Curajului Civic la Palatul Regal   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (14) jpeg
Prințul Louis și familia regala britanica la Trooping The Colour 17 iunie 2023 FOTO Profimedia (6) jpg
Meghan Markle, Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Printesa Leonor  (1) jpg
Kate Middleton in serialul The Crown jpg
Contele Nikolai de Monpezat și familia, Profimedia jpg
Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg