În Dior și cu bijuteriile de 5 milioane de lire ale Elisabetei, Camilla a fost absolut ravisantă

22 septembrie, 2023

Soția Regelui Charles a arătat extraordinar într-o rochie Dior spectaculoasă, la dineul de stat de la Palatul Versailles. Apariția reginei britanice a fost lăudată de toate publicațiile de fashion.

Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles. Foto Getty
Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles. Foto Getty

Monarhii britanici au strălucit în prima seară a vizitei lor de stat în Franța, când au mers la dineul organizat de soții Macron în Sala Oglinzilor, la Palatul Versailles.

Regina Camilla și Regele Charles la dineul de stat de la Palatul Versailles  Foto Getty (1) jpg

Regina Camilla a arătat uluitor într-o rochie Dior haute couture special concepută de Maria Grazia Chiuri. Rochia bleumarin miazănoapte Dior cu pelerină asortată a fost rapid catalogată drept ”cea mai bună ținută” a Maiestății Sale, de către fanii stilului regal.

Decolteul elegant în V al rochiei i-a evidențiat perfect setul fermecător de bijuterii regale Regele George al VI-lea, care a aparținut anterior Reginei Elisabeta a II-a.

Colierul fabulos de safire, alături de cerceii sclipitori și masivi și brățara asortată cu safire fac parte din prețiosul set Victoria Regelui George al VI-lea, ce i-a aparținut anterior regretatei Regine Elisabeta a II-a.

Acest set spectaculos, de o valoare colosală s-a numărat printre preferatele răposatei suverane. Avea inclusiv o valoare sentimentală deosebită, dincolo de valoarea materială: bijuteriile acestea i-au fost dăruite fostei regine de către tatăl său, în ziua nunții sale, când tânăra pe atunci Elisabeta se căsătorea cu Prințul Philip, în 1947.

Setul Victoria Regelui George al VI-lea este format dintr-un colier cu safire și diamante, cercei cu safire și brățară – deși brățara nu făcea inițial parte din set, ci a fost comandată de către Regina Elisabeta a II-a undeva prin anii 1960.

Vorbind cu HELLO!, expertul în diamante Maxwell Stone a spus: „Colierul incredibil cu safire și diamante prezenta inițial 18 safire, așezate pe un gradient, variind de la 8 la 30 de carate, înainte de a fi reproiectat în 1952. Safirele mari au fost împresurate cu diamante și există și un safir mare în mijloc, care cântărește între 0,8 carate și 1,5 carate. Cerceii cu safire par să aibă 15 carate.”

Maxwell a estimat valoarea impresionantului set de bijuterii, în ziua de azi. El este de părere că acesta ar valora cca 5 milioane de lire sterline.

Fanii regali au fost impresionați de apariția ravisantă a Reginei Camilla. Aprecierile pentru Maiestatea Sa au curs necontenit, de când cuplul regal și-a făcut intrarea la Palatul Versailles.

Foto: GettyRecente pe Ok! Magazine

Omid Scobie, Profimedia jpg
Meghan, Camilla și Kate la înmormântarea Reginei, 2022, GettyImages 1425178231 jpg
Kate Middleton nu a purtat robă de ceremonie în Scoția (3) jpg
Harry şi Meghan FOTO Profimedia
Regina Elisabeta si Regele Charles jpg
Printul William oportunist jpg
Regina Camilla și Meghan Markle în 2018, Getty (1) jpg
Prima Doamna a Vietnamului si Imparateasa Masako a Japoniei   profimedia 0824859826 jpg
Regina Maxima si Brigitte Macron la expozitia Iris van Herpen din Paris   profimedia 0825038263 jpg
Harry, Meghan, Sussex, Foto Profimedia jpg
Meghan si Harry au ramas fara Frogmore Cottage jpg
Kate Middleton și Prințul William, apariție în Wales, pe 3 octombrie (5) jpg
Charles, Eugenie, Beatrice și Regina, Getty jpg
Prințul Albert Naomi și Claudia GettyImages 535827198 jpg
Harry, Charles, Camilla, Meghan, Foto Getty (2) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (2) jpg
Regina Letizia   profimedia 0824733501 jpg
bluza printesei diana scoasa la licitatie (2) jpg