În disperare de cauză, Meghan caută aliate VIP. Ce pregăteşte cu Brooke Shields şi Katie Couric?

5 martie, 2024

Soţia Prinţului Harry nu se lasă! Vrea să fie în prim-plan şi apasă puternic pedala celebrităţii.

Din 8 martie, Meghan se va întâlni cu aceste doamne fabuloase. FOTO: Profimedia, Instagram
Din 8 martie, Meghan se va întâlni cu aceste doamne fabuloase. FOTO: Profimedia, Instagram

Între Hollywood-ul care e reticent s-o primească şi Palatul Regal, care şi-a închis momentan porţile şi e dificil de convins să vină la masa negocierilor, Meghan Markle face tot posibilul să se strecoare cu eleganţă şi să-şi păstreze, pe cât posibil, numele intact. Şi, pentru că marea ei şansă de-a reveni în prim-plan rămâne showbizul american, soţia Prinţului Harry apasă puternic pedala celebrităţii şi caută aliate VIP printre celebrităţile de peste Ocean.

Aşa se face că Ducesa de Sussex va ieși în stradă de Ziua Internațională a Femeii alături de o serie de fețe celebre și pentru o cauză foarte importantă. Meghan Markle a fost desemnată ca fiind unul dintre participanții principali la seria de festivaluri și conferințe South by Southwest (SXSW), care va avea loc în perioada 8-16 martie în Austin, Texas.

SXSW sărbătorește convergența dintre tehnologie, film, televiziune și muzică, iar de Ziua Internațională a Femeii, Meghan, alături de Brooke Shields, Katie Couric, Errin Haines și Nancy Wang Yuen, va face parte din panelul pentru o discuție intitulată "Breaking Barriers, Shaping Narratives: How Women Lead On and Off the Screen".

"Suntem foarte onorați să găzduim acest grup distins de Ziua Internațională a Femeii pentru o discuție semnificativă despre importanța reprezentării în mass-media și divertisment", a declarat Hugh Forrest, copreședinte și director de programare. "Meghan Markle, Ducesa de Sussex, Katie Couric, Brooke Shields, Nancy Wang Yuen și Errin Haines sunt nota finală perfectă pentru opt zile de discursuri remarcabile"

Grupul a fost selectat pentru că toate aceste femei celebre susțin drepturile omului și egalitatea de gen. Katie Couric este o jurnalistă premiată cu Emmy, Errin Hayes este gazda podcastului "The Amendment" și fondator și redactor-șef pentru "The 19th News", fostul model şi actriţa Brooke Shields a fost nominalizată de două ori la Globul de Aur și este autoare, sociolog, expert în cultura pop și, nu în ultimul rând, Nancy Wang Yuen este consultant în domeniul diversității, echității și incluziunii la Peoplism.

FOTO: Profimedia, Instagram



Recente pe Ok! Magazine

printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png