În lipsa lui Kate, nepoata Reginei luptă pentru titlul de cel mai bine îmbrăcată. Zara uimește din nou

13 martie, 2024

Zara Tindall, fiica Prințesei Anne, nu a lăsat o zi gri și ploioasă să-i strice dispoziția. Aceasta a fost deosebit de elegantă în prima zi a Festivalului de la Cheltenham, unul în care au loc curse de sărituri cu caii.

Zara și Mike Tindall profimedia 0856249892 jpg

Fosta sportivă olimpică și mamă a trei copii în vârstă de 42 de ani a sosit, ieri, la evenimentul din Gloucestershire alături de soțul ei, fostul rugbist Mike Tindall. Nepoata regretatei Regine Elisabeta a înfruntat vremea neprietenoasă într-o haină cu pelerină bleumarin, de 480 de euro, de la Karen Millen, pe care a combinat-o cu un pulover cu gât polo într-o nuanță asemănătoare.

Zara și-a completat ținuta cu un fascinator gri în valoare de 427 de euro, de la brandul Victoria Charles, cu o pană decorativă forte șic.

Fosta practicantă de echitație a mai ales ca accesorii o geantă de mână din piele bleumarin, o pereche de cizme până la genunchi și o pereche de mănuși din piele, aspectul ei total fiind unul desăvârșit.

Ieri a fost prima dintre cele patru zile de competiții de la Cheltenham, și anume Ziua Campionilor, un eveniment de sărituri peste obstacole savurat cu entuziasm de cuplul de foști sportivi Mike și Zara Tindall.

Astăzi, festivalul continuă cu o zi denumită „cai rapizi, modă lentă”, un eveniment în care se va încuraja purtarea de către spectatori a unor „articole vintage și împrumutate, precum și piese vestimentare care pot fi transmise de-a lungul generațiilor”.

„Încurajăm toți participanții la curse să-și afișeze stilul unic și personal și să împărtășească poveștile din spatele ținutelor lor pe rețelele sociale. Concursul este deschis atât bărbaților, cât și femeilor și de-abia așteptăm să vedem show-ul lor fashion!”, este descrierea de pe site-ul festivalului.

Suntem siguri că Zara va face o figură frumoasă în această competiție inedită, căci verișoara Prințului William a demonstrat că are un gust vestimentar deosebit și o poate seconda cu succes pe Kate Middleton. 

Foto: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg