În mijlocul furtunii de la Palat, Prințul Sverre Magnus se mută singur și se angajează

12 septembrie, 2024

Schimbările continuă în regatul norvegian, unde pare că nimic nu va mai fi cum a fost până acum.

Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit cu fiul lor, Prințul Sverre Magnus. FOTO: Casa Regală
Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit cu fiul lor, Prințul Sverre Magnus. FOTO: Casa Regală

Prințul Haakon și Prințesa Mette-Marit ai Norvegiei se confruntă deja cu așa-numitul sindrom al cuibului gol. Cuplul regal și-a reluat programul după recenta nuntă a Prințesei Martha Louise a Norvegiei cu Durek Verret plecând într-o călătorie în comitatul Trøndelag, o vizită care depășește cadrul pur oficial. Se obișnuiește ca perechea regală să viziteze diferite regiuni din țară pentru a vedea condițiile în care trăiesc cetățenii acestora, deși vizita în acest loc special este, fără îndoială, mai specială.

Vorbind cu presa în timpul turneului lor, Prințesa Mette-Marit a dezvăluit că fiul ei în vârstă de 18 ani, Prințul Sverre Magnus, locuiește acum acolo. Tânărul a devenit independent și se află acum în capitala regiunii, unde va rămâne cel puțin câteva luni. „Putem confirma că prințul s-a mutat la Trondheim și va rămâne aici până la Crăciun”, a spus ea. Prințesa Mette-Marit a refuzat să dea detalii despre ocupația sa. „Va lucra, dar nu vrem să intrăm în detalii despre unde va lucra și ce va face, dar putem confirma că s-a mutat aici și este foarte încântat de acest lucru.”

Despre vizita sa în această zonă din centrul țării, Prințul Haakon și soția sa au spus că a fost o pură coincidență. „Am planificat această călătorie în Trøndelag înainte ca el să decidă să se mute aici”, a spus ea cu simpatie și râzând. „Nu cred că era pregătit pentru o mare primire din partea părinților săi de la începutul șederii sale”, au mai spus ei despre Prințul Sverre Magnus.

Pe de altă parte, Prințesa Mette-Marit a refuzat să comenteze despre fiul său, Marius Borg, care le-a pricinuit atâtea necazuri de când a fost arestat în august. „Din respect pentru toți cei implicați, inclusiv pentru Marius, nu vreau să spun mai multe pe această temă. Vă cer înțelegere în această privință. Sverre Magnus este absolvent de liceu la Școala Elvebakken, unde a urmat o specializare în tehnologia informației și producție media”, a precizat un reprezentant al Casei Regale. Nu se știe încă ce măsuri va lua, dacă, de exemplu, va călca pe urmele tatălui său și se va muta în Regatul Unit pentru a-și continua studiile universitare sau dacă va lua o altă decizie.

FOTO: Casa Regală norvegiană



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg