În plină criză regală, Prințul William a fost susținut ieri de prietenul său drag Tom Cruise

8 februarie, 2024

Prințul de Wales și starul ”Top Gun” s-au întâlnit de mai multe ori, de-a lungul anilor. William și Kate au fost invitații speciali ai lui Tom Cruise la premiera londoneză a celebrei producții ”Maverick: Top Gun”.

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images (2) jpg

În aceste momente de restriște regală, Prințul William are nevoie de toți prietenii buni în preajmă. Nu s-a sinchisit să-și vadă fratele mai mic, ajuns de urgență la Londra pentru a vorbi cu Regele Charles, ci s-a ocupat de îndatoririle sale regale. A avut o zi plină miercuri!

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images (3) jpg

”Regalul” de la Hollywood s-a întâlnit cu ”regalul” de la Palat miercuri, 7 februarie, când Tom Cruise i s-a alăturat Prințului William la Gala de caritate a Ambulanței aeriene din Londra, a cărei susținător permanent a fost starul vedetă peliculei Misiune Imposibilă.

Cei doi au fost surprinși discutând. Au avut momente foarte cordiale împreună. S-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul anilor. ”Air Ambulance Charity” din Londra oferă o echipă specializată în traumatologie persoanelor în stare critică din capitala Angliei și încearcă să strângă 15 milioane de lire sterline/18 milioane de dolari până în toamnă, pentru a înlocui actuala sa flotă de elicoptere. William, un fost pilot de ambulanță aeriană însuși, este patronul organizației din 2020.

Atmosfera de ieri a fost una cu totul și cu totul specială. De bal. Atât Prințul William, cât și Tom Cruise s-au afișat la patru ace: în smochinguri. Ce-i drept, perioada aceasta pare că l-a epuizat pe William! Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la recenta spitalizare a soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

Apoi a glumit, în stilul său adorabil: „Este corect să spun că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă „medical”. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Prințesa Victoria și copiii, Getty Images (4) jpg
Regele Juan Carlos si Fernando Alonso la Marele Premiu al Bahrainului  profimedia 0852942308 jpg
Prințesa Diana sursa  GettyImages jpg
meghan markle gettyimages jpeg
Kate Middleton (55) jpg
Regele Harald al Norvegiei  Casa Regala norvegiana (1) jpg
Regele Charles s a externat, Camilla i a stat alături, Getty (3) jpg
Regina Camilla (7) jpg
Regele Felipe și Regina Letizia ai Spaniei (2) jpg
Kate Middleton jpg
Meghan Markle și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg