În plină criză regală, Prințul William a fost susținut ieri de prietenul său drag Tom Cruise

8 februarie, 2024

Prințul de Wales și starul ”Top Gun” s-au întâlnit de mai multe ori, de-a lungul anilor. William și Kate au fost invitații speciali ai lui Tom Cruise la premiera londoneză a celebrei producții ”Maverick: Top Gun”.

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images (2) jpg

În aceste momente de restriște regală, Prințul William are nevoie de toți prietenii buni în preajmă. Nu s-a sinchisit să-și vadă fratele mai mic, ajuns de urgență la Londra pentru a vorbi cu Regele Charles, ci s-a ocupat de îndatoririle sale regale. A avut o zi plină miercuri!

Prințul William și Tom Cruise, Getty Images (3) jpg

”Regalul” de la Hollywood s-a întâlnit cu ”regalul” de la Palat miercuri, 7 februarie, când Tom Cruise i s-a alăturat Prințului William la Gala de caritate a Ambulanței aeriene din Londra, a cărei susținător permanent a fost starul vedetă peliculei Misiune Imposibilă.

Cei doi au fost surprinși discutând. Au avut momente foarte cordiale împreună. S-au întâlnit de mai multe ori de-a lungul anilor. ”Air Ambulance Charity” din Londra oferă o echipă specializată în traumatologie persoanelor în stare critică din capitala Angliei și încearcă să strângă 15 milioane de lire sterline/18 milioane de dolari până în toamnă, pentru a înlocui actuala sa flotă de elicoptere. William, un fost pilot de ambulanță aeriană însuși, este patronul organizației din 2020.

Atmosfera de ieri a fost una cu totul și cu totul specială. De bal. Atât Prințul William, cât și Tom Cruise s-au afișat la patru ace: în smochinguri. Ce-i drept, perioada aceasta pare că l-a epuizat pe William! Prințul de Wales a apărut mult mai slab decât îl știam.

"Profit de această ocazie pentru a vă mulțumi, de asemenea, pentru mesajele foarte amabile de sprijin atât pentru Catherine, cât și pentru tatăl meu, în special în ultimele zile. Înseamnă foarte mult pentru noi toți", a spus William în cuvântul său de deschidere, făcând referire la recenta spitalizare a soției sale pentru o intervenție chirurgicală abdominală și diagnosticul de cancer al tatălui său.

Apoi a glumit, în stilul său adorabil: „Este corect să spun că ultimele săptămâni au avut un accent mai degrabă „medical”. Așa că m-am gândit să vin la un centru de urgență, pentru a scăpa de toate!”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg