În plină luptă cu cancerul, Kate Middleton se pregătește pentru o zi specială. Numărul 13 e cu noroc!

17 aprilie, 2024

Retrasă din viața publică pentru a-și îngriji sănătatea, Kate Middleton este cu siguranță încântată să sărbătorească un eveniment important pentru ea, în următoarele câteva săptămâni.

Kate Middleton și Prințul William, în ținute sport  foto   Getty jpg

Ei bine, Kate și William vor sărbători cea de-a 13-a aniversare a nunții, la doar șase zile după ziua de naștere a Prințului Louis, pe 23 aprilie. Cuplul regal s-a căsătorit pe 29 aprilie 2011, după o relație de opt ani.

Nu se știe ce va plănui cuplul pentru această zi importantă, însă William va încerca, fără îndoială, să facă aniversarea cât mai specială posibil pentru soția sa. Până la urmă, prințul a fost o sursă de „confort” și „liniște” pentru Kate, de la primirea diagnosticul ei îngrijorător, în urma operației abdominale din luna ianuarie.

Prinții de Wales s-au căsătorit la Westminster Abbey, pe 29 aprilie 2011, iar ceremonia a fost urmărită de zeci de milioane de oameni din întreaga lume. Dar, în timp ce nunta în sine a fost un eveniment cât se poate de public, tinerii căsătoriți au fost dornici să se bucure de primele lor săptămâni de căsnicie în intimitate - și atunci a intervenit Prințul William.

Moștenitorul tronului a decis să păstreze secrete detaliile lunii lor de miere până după nuntă și a reușit asta chiar și față de soția sa. Abia după ce s-a terminat tot evenimentul, mireasa a descoperit că vor petrece două săptămâni într-o vilă de lux din Seychelles.

Suntem siguri că William va găsi o cale să-și surprindă plăcut soția și anul acesta, la aniversarea lor de pe 29 aprilie. 

Anul trecut, cu această ocazie, Prinții de Wales au făcut publică o imagine cu ei pe biciclete și cu brațele unul în jurul celuilalt, într-o zi însorită, în Norfolk. Fotografia a fost postată pe contul lor oficial de Twitter, împreună cu un text scurt, „12 ani”, și un emoji cu o inimă.

Kate si William la Anmar Hall din Norfolk   profimedia 0582139462 jpg

Anul acesta, Kate și Will împlinesc 13 ani de mariaj, un număr care, deși privit tradițional ca fiind cu ghinion, în numerologie are o semnificație pozitivă. 13 este numărul care îi urmează lui 12, numărul complet, și, odată cu el, începe un nou ciclu. Așadar, după completarea unui ciclu de 12, se încheie ceea ce este vechi și începe o nouă etapă, un nou început, care sperăm să fie unul plin de fericire pentru mult încercata Prințesă de Wales.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regina Camilla la Clarence House, Profimedia (3) jpg
kate william profimedia 0764084002 jpg
Regele Charles și Regina Camilla de Paște foto Getty Images (2) jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh în vizită în Ucraina, GettyImages (9) jpg
3 printul william pilot de elicoptere sanitare ambulanta coronavirus 3 jpg jpeg
Prințul Harry și Meghan Markle foto profimedia (1) jpg
Prințul Christian al Danemarcei Foto Instagram Casa Regală Daneză (2) jpg
Printesa Gabriella si Printul Jacques de Monaco, alaturi de Printesa Charlene de Monaco si Printul Albert de Monaco   profimedia 0868411794 jpg
Prințul William și Kate Middleton Foto Getty Images   Instagram jpg
FotoJet Clooney Meghan jpg
Kate, William și Harry, Foto Getty (2) jpg
Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Deschiderea domeniului Savarsin   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (6) jpeg
Regele Willem Alexander și Prințesa Amalia, Profimedia jpg
Kate Middleton Prințul William nuntă 2011 GettyImages 113272767 jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei  jpg
Harry și Meghan în Africa în 2019, GettyImages (1) jpg
Regele Felipe al Spaniei Foto GettyImages (4) jpg
rajwa hussein miri (1) jpg