În premieră! Kate Middleton, pe platoul de filmare al unei emisiuni alături de Charlotte și Louis

5 decembrie, 2023

Kate Middleton și-a dus doi dintre copii pe platoul de filmare al emisiunii Dancing with the Stars din Marea Britanie! Micuții regali au avut un weekend pe cinste!

Printesa Charlotte si Printul Louis jpg

Kate Middleton a pășit pe ringul de dans! Prințesa de Wales i-a dus sâmbătă pe Prințesa Charlotte, 8 ani, și pe Prințul Louis, 5 ani, în platoul de filmare al versiunii britanice a emisiunii Dancing with the Stars. Copiii regali au ajuns chiar să stea în scaunele juraților și să țină în mână palete cu punctaje după o reprezentație a unor dansatori profesioniști din cadrul emisiunii.

Povestea a fost relatată inițial de The Sun, care a spus că membrii familiei regale au fost prezentați gazdelor BBC Claudia Winkleman și Tess Daly. La această vizită Prințul Louis a fost în centrul atenției, și-a pus o coroană de jucărie pe cap, și, totodată, el s-a bucurat de priveliștea de la balconul de unde dansatorii profesioniști și concurenții celebri urmăresc spectacolele. 

O sursă a declarat duminică pentru aceeași sursă că Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, "a făcut poze cu copiii pe scaunele jurraților". "Părea foarte relaxată și era numai zâmbete", a adăugat sursa pentru publicație. "A fost politicoasă, drăguță și fermecătoare cu toată lumea și s-a asigurat că Louis nu se entuziasmează prea tare."

Biroul prințesei Kate Middleton de la Palatul Kensington a refuzat să comenteze ieșirea familiei.

Această ieșire probabil că a fost un vis devenit realitate pentru prințesa Kate Middleton și prințesa Charlotte, căreia îi place să danseze "balet și step". Prințul William a dezvăluit, de asemenea, că fiicei sale "îi place să danseze" în timpul recepției de Ziua Commonwealth-ului de la Marlborough House în 2018.

Prințesa Kate Middleton urmărește show-ului britanic, la fel ca și mama sa Carole Middleton, după cum a dezvăluit în 2019 Prințul William. "Catherine este un mare fan și soacra mea îl adoră", a declarat el gazdei Winkleman și judecătorului principal Shirley Ballas la un eveniment pentru organizația sa caritabilă Centrepoint pentru persoanele fără adăpost.

În urmă cu trei ani, Prințul Harry a făcut, de asemenea, o apariție surpriză în emisiune, exprimându-și sprijinul pentru prietenul său și fostul Royal Marine JJ Chalmers în timpul unei sesiuni de antrenament. Totodată, și Regina Camilla este, de asemenea, un fan al emisiunii și este prietenă cu unul dintre jurații emisiunii, Craig Revel Horwood.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg