În premieră! Kate Middleton, pe platoul de filmare al unei emisiuni alături de Charlotte și Louis

5 decembrie, 2023

Kate Middleton și-a dus doi dintre copii pe platoul de filmare al emisiunii Dancing with the Stars din Marea Britanie! Micuții regali au avut un weekend pe cinste!

Printesa Charlotte si Printul Louis jpg

Kate Middleton a pășit pe ringul de dans! Prințesa de Wales i-a dus sâmbătă pe Prințesa Charlotte, 8 ani, și pe Prințul Louis, 5 ani, în platoul de filmare al versiunii britanice a emisiunii Dancing with the Stars. Copiii regali au ajuns chiar să stea în scaunele juraților și să țină în mână palete cu punctaje după o reprezentație a unor dansatori profesioniști din cadrul emisiunii.

Povestea a fost relatată inițial de The Sun, care a spus că membrii familiei regale au fost prezentați gazdelor BBC Claudia Winkleman și Tess Daly. La această vizită Prințul Louis a fost în centrul atenției, și-a pus o coroană de jucărie pe cap, și, totodată, el s-a bucurat de priveliștea de la balconul de unde dansatorii profesioniști și concurenții celebri urmăresc spectacolele. 

O sursă a declarat duminică pentru aceeași sursă că Prințesa Kate Middleton, în vârstă de 41 de ani, "a făcut poze cu copiii pe scaunele jurraților". "Părea foarte relaxată și era numai zâmbete", a adăugat sursa pentru publicație. "A fost politicoasă, drăguță și fermecătoare cu toată lumea și s-a asigurat că Louis nu se entuziasmează prea tare."

Biroul prințesei Kate Middleton de la Palatul Kensington a refuzat să comenteze ieșirea familiei.

Această ieșire probabil că a fost un vis devenit realitate pentru prințesa Kate Middleton și prințesa Charlotte, căreia îi place să danseze "balet și step". Prințul William a dezvăluit, de asemenea, că fiicei sale "îi place să danseze" în timpul recepției de Ziua Commonwealth-ului de la Marlborough House în 2018.

Prințesa Kate Middleton urmărește show-ului britanic, la fel ca și mama sa Carole Middleton, după cum a dezvăluit în 2019 Prințul William. "Catherine este un mare fan și soacra mea îl adoră", a declarat el gazdei Winkleman și judecătorului principal Shirley Ballas la un eveniment pentru organizația sa caritabilă Centrepoint pentru persoanele fără adăpost.

În urmă cu trei ani, Prințul Harry a făcut, de asemenea, o apariție surpriză în emisiune, exprimându-și sprijinul pentru prietenul său și fostul Royal Marine JJ Chalmers în timpul unei sesiuni de antrenament. Totodată, și Regina Camilla este, de asemenea, un fan al emisiunii și este prietenă cu unul dintre jurații emisiunii, Craig Revel Horwood.

Foto: Getty Images, ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Meghan Markle, Getty (11) jpg
Emma Tallulah Behn, fiica lui Marta Luisa a Norvegiei  profimedia 0851678162 jpg
Meghan Markle sursa  profimedia jpg
Regina Mary a Danemarcei prinscreen daily mail png
Prințul William cu Renee Salt, supraviețuitoare a Holocaustului foto  GettyImages jpg
Prințesa Beatrice în argintiu jpg
Lady Amelia și Lady Eliza Spencer GettyImages 2032788897 jpg
Kate Middleton foto  Profimedia jpg
Regina Camilla și Olena Zelenska, GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei (3) jpg
Printesa Theodora si logodnicul ei, Matthew Jeremiah Kumar  profimedia 0721654746 jpg
Prințesa Maria Olympia a Greciei GettyImages 1676789486 jpg
Printesa Beatrice si Edoardo Mapelli Mozzi  profimedia 0851446362 jpg
Prințul William și Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Regina Rania a Iordaniei profimedia 0851809443 jpg
Prințul Harry foto  GettyImages(1) jpg
Prințul Andrew și fosta soție, Sarah Ferguson (2) jpg
regele harald al norvegiei (3) jpg