În sfârșit! Regele Charles, în discuții pentru a-l vizita pe Harry în America, dar Camilla nu e de acord

2 iulie, 2024

Regele Charles ar fi în discuții pentru a-l vizita pe Prințul Harry în America, dar Prințul William și Regina Camilla nu l-ar susține în acest demers.

Regele Charles și Regina Camilla Foto Profimedia (4) jpg

Potrivit expertului regal Tom Quinn, Regele Charles al Marii Britanii este vrea să fie un "bunic prietenos" cu Prințul Archie și Prințesa Lilibet, dar ar trebui să călătorească la Montecito pentru a-i vizita pe nepoții lui, pe copiii Prințului Harry. Potrivit publicației New Idea, există o pauză în programul regelui luna viitoare, astfel că atunci ar putea avea loc o posibilă călătorie în America.

Publicația mai susține că Prințul Harry este "ezitant" în a aduce copiii în Regatul Unit. Expertul regal a mai declarat că nici soția ducelui de Sussex, Meghan Markle, nu se va întoarce pe pământ britanic. El a spus acum că există "discuții" în curs de desfășurare pentru ca Regele Charles să facă o "vizită privată" în SUA. Expertul a susținut: „Este disperat să-i vadă pe ai săi și urăște ideea că Archie și Lilibet nu-și vor mai aminti de el, ca de bunicul cald și prietenos care vrea să fie".

O sursă a publicației New Idea sugerează, de asemenea, că Regele Charles "se simte un pic mai bine", la câteva luni după diagnosticul său de cancer, ceea ce înseamnă că ar putea exista o "confruntare" pentru a pune capăt tensiunilor din familie. Ei au susținut: „Această dispută a durat mult prea mult timp, iar Charles este nerăbdător să o rezolve, dar știe că trebuie să fie pe terenul lui Harry și Meghan, mai ales dacă vrea să-și vadă nepoții".

Publicația spune că Harry ar fi "deschis" să-l primească pe tatăl său la Montecito. Cu toate acestea, Regina Camilla și Prințul William ar fi mai ezitanți cu privire la vizită. Se înțelege că regina este îngrijorată de sănătatea regelui.

Între timp, Prințul William "nu poate înțelege" dorința tatălui său de a-l vedea pe Harry. Sursa publicației New Idea a adăugat: „William nu poate înțelege de ce Charles ar face această vizită. Camilla este împotriva călătoriei din motive de sănătate”. 

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton foto profimedia jpg
Charlene și Albert de Monaco, aniversarea celor 66 de ani, Foto Michael Alesi, Axel Bastello, Eric Mathon, Frédéric Nebinger 4 jpg
Casa Regala spaniola are cont de Instagram jpg
printesa anne jpg
Prințesa Diana AI incoronare (elle) 2 jpg
Regele Mohammad al VI lea al Marocului cu fotbalistii si mamele lor  Instagram jpg
Mary și Frederik ai Danemarcei în Groenlanda profimedia 0885940740 jpg
Sarah Ferguson si fiica sa, Printesa Eugenie   Instagram jpg
Prințul Constantin Alexios al Greciei si Brooks Nader la nunta Olivia Culpo   Profimedia, Instagram jpg
Cei patru regali (16) jpg
Alina de România și fiica sa, Maria 4 Facebook jpg
Printul Harry   profimedia 0871259953 jpg
Prințesa Anne în 2022, GettyImages (2) jpg
Charlene și Albert de Monaco, Foto Palatul Princiar jpg
Printesa Kate Middleton la Wimbledon 2022   profimedia 0706359563 jpg
Regele Charles si Regina Camilla la Trooping the Colour 2024   Casa Regala (2) jpg
William și Bill Gates, Profimedia jpg
FotoJet Danezi jpg