În timp ce alți copii încep școala, gemenii de la Palatul Monaco au obligații oficiale

4 septembrie, 2024

Asortați și serioși! Așa au apărut prinții Jacques și Gabriella, gemenii Prințului Albert și ai Prințesei Charlene la una dintre acțiunile Palatului.

Prințul Jacques și Prințesa Gabriella își iau în serios atribuțiile. FOTO: Palatul Princiar
Prințul Jacques și Prințesa Gabriella își iau în serios atribuțiile. FOTO: Palatul Princiar

E acea perioadă din an când copiii se reîntorc la școală și se bucură de revederea colegilor, după lunga vacanță de vară. Însă pentru Prințul Jacques și pentru Prințesa Gabriella, gemenii de la Palatul Princiar din Monaco și urmașii Prințului Albert și ai Prințesei Charlene, nici vacanța nu a fost atât de lungă, nici începerea noului an școlar nu e chiar cel mai tipic.

Cei doi copii, îmbrăcați atât de oficial și cu mine atât de sobre, par mult mai mari de vârsta lor, deși abia vor împlini zece ani la sfârșitul anului. Și, chiar dacă și ei râd, se joacă și chicotesc la cursuri, atunci când datoria îi cheamă să fie prezenți alături de părinții lor, nu mișcă-n front.

Gemenii au avut o altă asemenea apariție cuminte pe la începutul săptămânii, când Prințul Albert și Prințesa Charlene l-au primit la Palatul Monaco pe noul ministru de stat, Didier Guillaume - un fel de prim-ministru la noi. După o discuție privată cu tatăl lor, cei doi copii și mama lor, Charlene, au făcut oficiile de gazdă și au salutat numirea acestuia în funcție.

Prințesa Charlene a purtat o cămașă bleu ciel cu guler Mao și un blazer asortat, având un machiaj foarte discret, în timp ce soțul ei a optat pentru costum albastru și cravata lui roșie preferată. Prințul moștenitor Jacques a purtat pantaloni gri și un sacou de costum bleumarin cu cravată cu picățele. Iar Prințesa Gabriella, la fel de șic ca mama ei, a purtat pantofi albi ca mama și ținută bleumarin ca fratele ei - o rochiță cu guler claudine și o bentiță cu perle. Un tablou stilistic coerent, ca întotdeauna, în predilectele nuanțe de alb, albastru și gri.

Întreaga familie s-a deplasat apoi la Salon des Glaces pentru depunerea jurământului de către Didier Guillaume. Ceremonia a avut loc în fața secretarului de stat, a membrilor guvernului și a cabinetului princiar, precum și a soției noului ministru de stat. Gemenii monegasci au pozat din nou alături de familia lor, iar apoi alături de toți membrii guvernului. A fost o zi încărcată, dar plină de informații pentru Prințul Jacques și Prințesa Gabriella, care își iau foarte mult în serios viitorul rol. Din fericire, copiii lui Albert și Charlene mai au câteva zile de vacanță înainte de începerea clasei a patra, pe 9 septembrie. 

FOTO: Palatul Princiar



Recente pe Ok! Magazine

Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Meghan Markle  GettyImages jpg