În timp ce copiii lui Harry sunt marginalizați, fiica lui William primește un nou titlu

29 noiembrie, 2022
kate - william - copii

Prințesa Charlotte ar putea fi următoarea ducesă de Edinburgh.  Titlul are o semnificație specială pentru familia regală.

Prințesa Charlotte este a treia la rând la tron, după fratele ei, Prințul George și tatăl ei, Prințul William. Ca atare, Charlotte va juca probabil un rol cheie în domnia bunicului ei, regele Charles, și a tatălui ei care va urma. Ba mai mult, are toate șansele să se aleagă cu un nou titlu regal.  

În vârstă de opt ani, Prințesa Charlotte mai are un timp înainte de a se implica în lumea îndatoririlor regale. Dar, potrivit Mail on Sunday, titlul de Ducesă de Edinburgh ar putea fi acordat prințesei Charlotte în viitor.

„Discuțiile sunt în desfășurare, dar Charles își dorește ca acest titlu să revină prințesei Charlotte. Ar fi un mod potrivit să ne amintim de Regina – care, desigur, avea titlul de Ducesă de Edinburgh – și o modalitate prin care Majestatea Sa onorează linia de succesiune”, spune o sursă.

Titlul de Ducesă de Edinburgh are o importanță sentimentală uriașă pentru familia regală, iar asta pentru că a fost deținut anterior de regină.

Elisabeta a devenit Ducesă de Edinburgh prin căsătorie, deoarece regele George al VI-lea i-a acordat titlul de Duce de Edinburgh Prințului Philip când a intrat în familia regală, prin căsătorie, în 1947.

image

Ea a încetat să mai folosească acest titlu când a urcat pe tron, ​​în 1952.

Dacă Charlotte primește titlul de Ducesă de Edinburgh, acesta poate fi văzut ca un tribut adus regretatei suverane și prințului Philip de către Regele Charles.

Mai multe pentru tine...

 „Poziția lui Charlotte este semnificativă din punct de vedere istoric, deoarece este prima femeie din familia regală al cărei loc în linia succesorală nu este depășit de fratele ei mai mic", spune o sursă.

„Așadar, este important din punct de vedere constituțional ca  fiica lui William, Charlotte să primească un astfel de titlu corespunzător, pentru că nu este imposibil  ca ea să ajungă pe tron dacă, de exemplu, Prințul George nu are copii”.

Cu toate acestea, s-a crezut mult timp că cel mai mic copil al reginei și al prințului Filip, prințul Edward, va fi numit Duce de Edinburgh atunci când Charles va fi rege.Recente pe Ok! Magazine

Regina Rania profimedia 0747116842 jpg
Paul Burrell, fostul majordom al Printesei Diana, profimedia 0743207546 jpg
Regele Carl Gustaf al Suediei   pagina oficiala (2) jpg
infanta cristina a spaniei (2) jpg
William și Harry, Getty (2) jpg
Prințesa Charlotte jpg
Ducii de Sussex, insert Diana jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Familia Regala a Olandei, Regele Willem Alexander, Regina Maxima si Printesa Mostenitoare Amalia in turneu, Bonaire   pagina oficiala (15) jpg
Letizia profimedia 0751684196 jpg
Printul Harry la 60 Minutes 02 jpg
Monaco, Charlene și Albert, Getty (4) jpg
Diana și William (3) jpg
Letizia Marie Chantal profimedia 0749881429 jpg
Prințesa Eugenie, Getty (1) jpg
kate middleton profimedia 0735119691 jpg
Corgi (2) jpg
Kate Middleton sport  sursa   profimedia jpg
{{#unless context.content.custom_fields.ads_disabled}} {{/unless}