În timp ce cu Harry nu are timp să se vadă, Regele Charles îi conferă un nou titlu regal lui William

8 mai, 2024

Va exista inclusiv o ceremonie specială, care va face deliciul fanilor regali din întreaga lume. Regele Charles are o surpriză de proporții pentru primul său născut, William, în timp ce mezinul Harry e la Londra, dar nimeni nu are timp de el.

Regele Charles și Prințul William Foto Getty Images

Dublul standard al iubirii părintești. Harry este încă o dată izolat de familia regală. Ducele de Sussex se află în Marea Britanie pentru a marca cea de-a 10-a aniversare a Jocurilor Invictus. Aniversarea a fost marcată marți, pe 7 mai, printr-un eveniment restrâns la care Prințul Harry a luat parte.

Harry la Invictus, Instagram jpg

Și după ce toată presa britanică a vuit și a dat ca sigură izolarea mezinului încă o dată, cât se poate de fățiș, suveranul britanic pregătește o surpriză pentru moștenitorul său.

Regele Charles cu Prințul William și Prințul Harry  foto   GettyImages jpg

Potrivit publicației HELLO!, Regele Charles urmează să se întâlnească cu Prințul William pentru a-i conferi un nou titlu important. Palatul Buckingham a confirmat că monarhul britanic îl va numi pe fiul său cel mare, Prințul de Wales, colonel șef al Armatei Aeriene.

Prințul William, GettyImages (2) jpg

Duo-ul tată-fiu va lua parte la un angajament comun pe 13 mai la Muzeul Aviației și al Armatei pentru această numire importantă. Vestea despre această moment special vine exact în perioada în care mezinul Harry se află la Londra și toată presa a scris că nimeni din familia regală nu se va vedea cu el oficial.

Sursa citată menționează că Ducele de Sussex nu se va întâlni cu tatăl său în timpul vizitei sale în Marea Britanie de săptămâna aceasta „din cauza programului încărcat al Majestății Sale”. O sursă a mai spus: „Ducele, desigur, înțelege agenda plină a tatălui său și faptul că are diverse alte priorități, dar speră să-l vadă în curând”.

Unii comentatori regali sunt de părere că Harry a greșit mult venind singur. Probabil că dacă își aducea și familia, Regele Charles și-ar fi făcut timp să-și vadă nepoții care locuiesc în SUA. Monarhul într-adevăr este foarte ocupat, după ce a lipsit câteva luni din spațiul public, din cauza problemelor de sănătate.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg