În timp ce nora Kate a renunțat la îndatoririle regale, Regele Charles are întâlniri peste întâlniri

7 martie, 2024

Ieri, pentru a doua zi la rând, Regele Charles a avut o nouă întâlnire La Palatul Buckingham, pe fondul tratamentului împotriva cancerului. Totodată, el a avut o întrevedere online și cu Justin Trudeau, prim-ministrul Canadei.

Regele Charles (12) jpg

Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, a ieșit în mare parte din atenția publicului pe fondul tratamentului său împotriva cancerului, însă Palatul Buckingham a împărtășit miercuri fotografii noi cu monarhului în timpul audiențelor de la Palatul Buckingham din Londra. El a fost fotografiat dând mâna cu Samba Mamadou Ba, ambasadorul Republicii Islamice Mauritania, și cu Nourredine Yazid, ambasadorul Republicii Algeriene Democratice și Populare.

Palatul a transmis, de asemenea, o fotografie cu Regele Charles în audiență prin intermediul unei videoconferințe cu premierul Canadei, Justin Trudeau. Canada face parte din Comunitatea Națiunilor, formată din 56 de țări care, în mare parte, au făcut cândva parte din Imperiul Britanic, iar națiunea îl recunoaște pe monarhul britanic drept șef de stat.

Audiențele regale ale Regelui Charles de miercuri au venit după ce acesta s-a întâlnit marți, la Palatul Buckingham, cu ministrul britanic al Finanțelor, Jeremy Hunt. Întrevederea a avut loc cu o zi înainte ca Hunt să anunțe declarația financiară a guvernului în fața parlamentului britanic. Potrivit BBC, întâlnirea face parte din datoria constituțională a monarhului în calitate de șef de stat.

În ultimele săptămâni, Regele Charles a stat în principal pe domeniul Sandringham al familiei regale de când palatul a dezvăluit că a fost diagnosticat cu cancer. Cu toate acestea, el a călătorit la Londra pentru tratament, precum și pentru diverse întâlniri. De asemenea, el a fost fotografiat cu premierul britanic Rishi Sunak în februarie.

Pe măsură ce detaliile diagnosticului de cancer al Regelui Charles și ale operației abdominale a lui Kate Middleton, nora lui care nu a mai apărut deloc la evenimente regale după intervenție, rămân nedezvăluite, există tot mai multe solicitări de transparență în cadrul familiei regale. "Toată lumea se simte neliniștită de incertitudine, iar în acest moment există prea multă incertitudine în jurul monarhiei", a spus biograful regal Sally Bedell Smith pentru publicația People.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton apariție BBC jpg
Sophie, Ducesa de Edinburgh, Profimedia (11) jpg
Regina Maxima a Țărilor de Jos, Profimedia (8) jpg
Margareta a României la Kogalniceanu foto Facebook 2 jpg
Ducii de Sussex  foto   Profimedia jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (3) jpg
printul william si amanta rose hanbury jpg
Regele Felipe si Regina Letizia Foto Instagram  jpg
Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg