În timp ce tatăl lui s-a întors în SUA, fostul prinț al Danemarcei petrece în țări exotice

26 ianuarie, 2024

În timp ce Casa Regală își începe noua eră cu Frederic al X-lea ca rege, primul fiu al Prințului Joachim face un turneu în Bali și Vietnam.

Contele Nikolai de Monpezat, din Australia în Bali și Vietnam. FOTO: Instagram
Contele Nikolai de Monpezat, din Australia în Bali și Vietnam. FOTO: Instagram

Este nepotul cel mare al Reginei Margrethe a II-a a Danemarcei (82), dar viața sa în afara Palatului nu are nimic de-a face cu protocoalele monarhice pe care trebuie să le urmeze verii săi paterni. Cu toate acestea, el se bucură de un lux care e accesibil puținor oameni. Contele Nikolai de Monpezat (24), fostul prinț al Danemarcei deposedat de titlu chiar de către bunica sa, are o rutină care seamănă mai degrabă cu cea a unei celebrități decât cu cea a unui membru al Ffamiliei Regale.

Fiul cel mare al Prințului Joachim și nepot al actualului monarh al Danemarcei, Regele Frederik al X-lea nu mai ține cont de etichetă, de când a fost „izgonit” dintre membrii activi ai Palatului. Așa că viața lui de zi cu zi se desfășoară între avioane, podiumuri de modă și călătorii pline de aventură în mijlocul naturii. Acum, când Casa Regală trece prin schimbarea unei noi ere, iar tatăl său a fost nevoit să se întoarcă în America, unde s-a relocat familia după controversata decizie a Reginei Margrethe de a „subția” monarhia, tânărul se bucură de o călătorie luxoasă în Asia.

El și-a prelungit în mod voit șederea în regiunea mai caldă a globului, continuând să exploreze Australia, după ce și-a încheiat semestrul la Universitatea de Tehnologie din Sydney, iar acum a zburat spre Bali și Vietnam. Cumva, el a pendulat între patria actualei suverane, Regina Mary, australiancă de origine, și cea a mamei sale, Alexandra de Frederiksborg (59), prima prima soție a Prințului Joachim, născută la Hong Kong.

Nepotul Reginei Margrethe nu a plecat singur, ci este însoțit de iubita sa, modelul Benedikte Thoustrup, și de câțiva prieteni. Cei doi s-au bucurat de frumusețile din Bali, fiind cazați la Lodge in the Woods, un fel de „sanctuar" exclusivist aflat în mijlocul unui cadru natural spectaculos. 

Ulterior, Contele Nikolai de Monpezat și Benedikte Thoustrup au ajuns în Vietnam, unde au descoperit cultura locală, fiind cazați tot într-un resort retras în pădurea tropicală, unde au parte de o serie de activități outdoor, dar și un meniu conceput de un bucătar experimentat, premiat cu trei stele Michelin.

Deocamdată, tânărul Nikolai se bucură de-o libertate nesperată și stă departe de comentariile de la Palat, el fiind marele absent nu doar de la momentul abdicării bunicii sale, ci și de la întrunirile familiei de Sărbători.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg