Pe interes! Meghan Markle s-a fotografiat cu o fostă colegă din serialul „Suits”

22 aprilie, 2024

Deși se credea că Ducesa de Sussex nu mai ține legătura cu actorii din distribuția serialului în care a jucat, ei bine tocmai ce-a dovedit contrariul. Ba chiar a găsit o nouă cale de-a se face și mai populară.

Meghan a făcut o campanie la schimb cu ajutorul dat brandului ei. FOTO: Instagram
Meghan a făcut o campanie la schimb cu ajutorul dat brandului ei. FOTO: Instagram

Odată cu noua ei mișcare de marketing, lansarea firmei American Riviera Orchard, cu produse homemade, Meghan Markle și-a reactivat întreaga bază de date de cunoștințe care ar putea-o ajuta să revină en fanfare pe piață și să facă din noul său brand un succes. 

Așadar, nu ne miră s-o vedem pe ea însăși pozând pentru o campanie a unei foste colege din distribuția serialului „Suits”, Abigail Spencer, care la rândul ei îi poate asigura o mulțime de „ajutoare” din rândul mămicilor voluntare sau beneficiare ale programului Alliance of Moms. Și asta contra unui preț mic: câteva fotografii relaxate realizate îmbrăcând un tricou de caritate cu mesajul: „Love like a Mother”/„Iubește ca o mamă”.

În fotografiile împărtășite de organizația Alliance of Moms, Meghan Markle a putut fi văzută cu îmbrățișând două prietene, pe Kelly McKee Zajfen și pe actrița Abigail Spencer, care fac parte dintr-o comunitate foarte activă de femei. Imaginile au surprins-o pe Ducesa de Sussex într-o foarte bună dispoziție, râzând cu cele două femei, în timp ce toate trei purtau tricouri similare cu mesajul "Love like a Mother". Potrivit inițiativei, vânzările tricourilor susțin „servicii esențiale, de educație și apărare, astfel încât tinerele mame din centrele de plasament și copiii lor să se poată vindeca și prospera”.

În instantanee, la fel ca și celelalte protagoniste, Meghan Markle a purtat tricoul cu o pereche de jeanși și având părul despletit. Interesant este că, pe lângă faptul că, în anumite ipostaze, Abigail Spencer aduce un pic cu Meghan, aceasta pare să-i și copieze stilul vestimentar, mai mult decât atât, i-a făcut deja reclamă cu „prețiosul gem” într-o postare pe Instagram.

Iar cealaltă doamnă implicată, Kelly McKee Zajfen, are ipostaze în care îi seamănă mult lui Kate Middleton - și ce n-ar da zilele astea Meghan s-o aibă pe adevărata Kate drept susținătoare a brandului său! Cu atât mai mult cu cât se crede că Meghan Markle filmează o nouă emisiune de pe Netflix, care ar putea include și produse American Riviera Orchard. Potrivit „Deadline”, prima serie ne-o va arăta pe Ducesă sărbătorind „bucuria gătitului, grădinăritului, divertismentului și prieteniei" - deci va avea nevoie de ajutor consistent din partea Alliance for Moms.

FOTO: Instagram



Recente pe Ok! Magazine

Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Ducesa Sophie de Edinburgh, Profimedia (3) jpg
Kate și Beatrice, Profimedia (2) jpg
Prințul Frederik și Prințesa Mary, Foto Profimedia jpg
Regele Charles George Charlotte Louis jpg