Înainte de vacanța de vară, Regele Charles a făcut această vizită specială! Unde a apărut fără Camilla

1 august, 2024

Ieri, în ultima zi din luna iulie, Regele Charles a apărut în Scoția, unde a făcut o vizită foarte specială la o rezervație naturală.

Regele Charles în Scoția Foto Getty Images (5) jpg

Cu un zâmbet larg pe chip, Regele Charles a sosit ieri la Forsinard Flows, una dintre comorile naționale ale Scoției, pentru o vizită specială înaintea vacanței sale de vară. Forsinard Flows este o rezervație naturală națională situată în centrul Flow Country din Forsinard, Sutherland, care găzduiește unele dintre cele mai diverse ecosisteme de mlaștină din lume.

Regele Charles, care este patron al Societății Regale pentru Protecția Păsărilor (RSPB) și este cunoscut pentru abordarea sa ecologică și dragostea sa pentru natură, a vorbit cu personalul de la Highland Council, NatureScot, RSPB și alte organizații locale implicate în îngrijirea vastului peisaj, în timp ce a vizitat zona. 

În timpul vizitei, Regele Charles a purtat o ținută tradițională din Highland, inclusiv un Sgian Dubh, un pumnal ascuns în șosete, precum și o floarea porumbului în reverul jachetei sale de tweed.

Pe parcursul vizitei, Regele Charles a văzut că rezervația funcționează și ca un centru de excelență pentru cercetare, adăpost pentru o gamă largă de plante și animale sălbatice, în timp ce a auzit, de asemenea, despre modul în care zona oferă oportunități economice și un spațiu pentru tineri de a experimenta mediul natural.

Regele Charles a și semnat o carte în interiorul centrului pentru vizitatori și a glumit: „Sper că stiloul meu va funcționa. De obicei nu funcționează”. El a spus că trebuie să folosească cerneală care nu pătează: „Sau voi fi trimis înapoi pentru a semna din nou.”

Mai târziu, monarhul a participat la un eveniment comunitar în aer liber, alături de întreprinderi locale și familii, înainte de a urmări un spectacol al unui grup tradițional Fèis.

El a admirat o vatră unde erau gătiți burgeri de vânat și serviți cu condimente de casă, inclusiv ketchup de coacăze negre, și a glumit: „Sper că burgerii de vânat sunt la înălțimea standardelor”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
Majestatea Sa Margareta vs Nicolae al Romaniei 3 (1) jpg
Sarah Ferguson   Instagram 01 jpg
Printesa Leonor la Scoala Navala de Marina   Profimedia, Instagram jpg
Charlene Monaco Facebook jpg
Prințul Harry și Meghan Markle Foto Getty Images jpg
Regele Jigme Khesar, Gyalsey Jigme Namgyel, Jigme Ugyen Wangchuck, Printesa Sonam si Regina Jetsun Pema     Casa Regala din Bhutan 3 jpg
Harry și Meghan înainte de ziua Prințului 1, Instagram jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
Prințul Harry Foto Royal Family jpg
Meghan Markle reguli încălcate (2) jpg
Printesa Anne   Profimedia jpg
Nicolae și Alina ai României colaj Facebook jpg
Prințul William și Prințul George jpg
Kate Middleton, Prințul William, Profimedia (2) jpg
Prințul Harry, Meghan Markle  foto   GettyImages jpg
fratele lui Kate Middleton, James Middleton, si sotia sa, Alizee Thevenet   FOTO Instagram jpg
Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg