Înainte să devină tată pentru prima oară, Prințul Hussein al Iordaniei spune cum l-a schimbat soția Rajwa

29 mai, 2024

Moștenitorul tronului hașemit a stat în fața camerelor de luat vederi ale postului de televiziune Al Arabiya. În premieră, Prințul Hussein al Iordaniei a vorbit despre soția sa Rajwa și despre venirea pe lume a primului lor copil.

Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg

Sâmbătă, Prințul Hussein al Iordaniei va împlini 29 de ani, aceasta fiind prima sa aniversare ca bărbat căsătorit, dar și ca viitor tată, căci Prințesa Rajwa e însărcinată cu primul lor copil.

Moștenitorul tronului hașemit și Rajwa s-au căsătorit în 2023, în cadrul unei nunți regale grandioase la Palatul Zahran din Amman, la care au participat, printre alții, regele Juan Carlos și regina Sofia, regele William și regina Maxima a Țărilor de Jos, Frederik și Mary ai Danemarcei, prințul și prințesa de Wales și sultanul Bruneiului.

Acum, Prințul Hussein, fiul cel mare al regelui Abdullah și al reginei Rania ai Iordaniei a acordat un interviu postului de televiziune arab Al Arabiya în care a făcut mai multe mărturisiri despre copilăria sa, cum este soția sa și cum face față sosirii bebelușului regal.

În acest interviu, acordat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la urcarea pe tron a regelui Abdullah, acesta ne-a permis să îl cunoaștem un pic mai bine, dezvăluind că cel mai mare hobby al său este fotbalul, dar că îi plac și artele marțiale și boxul. El a mai spus că, din cauza poziției sale atunci când vine vorba de a-și face prieteni, „sunt de părere că încrederea vine treptat, nu se acordă la nesfârșit și se construiește cu gesturi și nu cu vorbe. Prin natura mea, nu am încredere directă în toată lumea”. 

Când a venit vorba despre copilăria lui, el l-a menționat pe tatăl său: „Îmi amintesc mereu că era prezent în ciuda vieții sale aglomerate și că era dispus să fie prezent la toate ocaziile, nu doar la marile evenimente, nu doar la sărbători și absolviri, ci și la cele mai simple evenimente.

M-a dus la universitate și, de asemenea, la Academia Militară Regală de la Sandhurst. M-a ajutat să-mi mut bagajele în cameră și a participat la evenimente pentru familiile studenților. Cu toată presiunea pe care o avea asupra lui, știa cât de important era pentru copiii lui să îl aibă aproape. Am încercat să luăm cina împreună în fiecare zi”

Despre mama sa, regina Rania, care s-a arătat întotdeauna mândră de familia numeroasă pe care a crescut-o, Prințul Hussein a spus: „Obișnuia să ne urmărească în timpul studiilor, să ne ajute cu temele, să se trezească cu noi dimineața, să se asigure că uniformele noastre sunt pregătite și să ne reamintească să nu trișăm. Consider că am fost crescut într-un mediu normal și sănătos și, cu voia lui Dumnezeu, sper să le ofer copiilor mei aceeași grijă pe care mi-a acordat-o familia mea”. 

Despre viața lui de acum, alături de Prințesa Rajwa, Prințul Hussein a spus: „M-am schimbat în bine și este o mare binecuvântare că mi-am găsit partenera de viață. Căsătoria m-a ajutat să fiu mai calm. Rajwa este calmă și cu un caracter bun. Are prieteni în Iordania de mult timp, așa că este obișnuită cu țara, iar acest lucru i-a ușurat mult lucrurile.

În mod normal, stăm mult acasă, nu putem ieși prea mult în oraș, suntem fericiți și acum suntem foarte încântați de noua etapă. Totul se va schimba odată cu copiii”. Primul copil al Prințului Hussein urmează să vină pe lume în această vară.

Foto: Profimedia, Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Regele Carl Gustaf al Suediei si Regina Silvia a Suediei  Casa Regala suedeza jpg
Ducesa Sophie la Royal Ascot profimedia 0883079157 jpg
Kate Middleton, Prințul William foto  GettyImages jpg
Regele Charles, Regina Camilla si Ducesa Sophie la Trooping the Colour 2024  Casa Regala (3) jpg
William și Zara Tindall colaj jpg
Prințesa Leonor și Prințesa Sofia Foto Profimedia (2) jpg
Prințesa Charlene și Prințul Albert de Monaco Foto Getty Images (5) jpg
Carole și Michael Middleton Foto Profimedia (4) jpg
Poppy Delevingne, Poppy Jamie, Eiza Gonzalez, Printesa Olympia a Greciei si Lily Jean in Ibiza  Instagram jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg
Regele Felipe in ziua incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, Regina Letizia, Printesa Leonor, Infanta Sofia  GettyImages 450860120 jpg
Regele Felipe si Regina Letizia in ziua Incoronarii in Spania, 19 iunie 2014, si Regele Juan Carlos in ziua abdicarii fortate  Getty Images jpg
Audrey Hepburn ;i Kate Middleton foto  GettyImages jpg
Printul George, Printul William, Printul Louis, Printesa Kate, Printesa Charlotte, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie si Lady Louise Windsor la Trooping the Colour 2024 profimedia 0881839450 jpg
Printul Albert de Monaco si Printesa Charle, cu copiii Printul Jacques si Printesa Gabriella cu flacara olimpica  Eric Mathon, Axel Bastello, Michael Alesi, Gaetan Luci, Palatul Princiar (4) jpg
Royal Ascot jpg
Louis Ducruet si Marie Ducruet, Printul Albert de Monaco, Printesa Stephanie de Monaco, Camille Gottlieb  GettyImages 1747255950 jpg
Lady Gabriella Kingston Regele Charles si Regina Camilla jpg