Înainte să devină tată pentru prima oară, Prințul Hussein al Iordaniei spune cum l-a schimbat soția Rajwa

29 mai, 2024

Moștenitorul tronului hașemit a stat în fața camerelor de luat vederi ale postului de televiziune Al Arabiya. În premieră, Prințul Hussein al Iordaniei a vorbit despre soția sa Rajwa și despre venirea pe lume a primului lor copil.

Prințul Hussein al Iordaniei și Prințesa Rajwa jpg

Sâmbătă, Prințul Hussein al Iordaniei va împlini 29 de ani, aceasta fiind prima sa aniversare ca bărbat căsătorit, dar și ca viitor tată, căci Prințesa Rajwa e însărcinată cu primul lor copil.

Moștenitorul tronului hașemit și Rajwa s-au căsătorit în 2023, în cadrul unei nunți regale grandioase la Palatul Zahran din Amman, la care au participat, printre alții, regele Juan Carlos și regina Sofia, regele William și regina Maxima a Țărilor de Jos, Frederik și Mary ai Danemarcei, prințul și prințesa de Wales și sultanul Bruneiului.

Acum, Prințul Hussein, fiul cel mare al regelui Abdullah și al reginei Rania ai Iordaniei a acordat un interviu postului de televiziune arab Al Arabiya în care a făcut mai multe mărturisiri despre copilăria sa, cum este soția sa și cum face față sosirii bebelușului regal.

În acest interviu, acordat cu ocazia împlinirii a 25 de ani de la urcarea pe tron a regelui Abdullah, acesta ne-a permis să îl cunoaștem un pic mai bine, dezvăluind că cel mai mare hobby al său este fotbalul, dar că îi plac și artele marțiale și boxul. El a mai spus că, din cauza poziției sale atunci când vine vorba de a-și face prieteni, „sunt de părere că încrederea vine treptat, nu se acordă la nesfârșit și se construiește cu gesturi și nu cu vorbe. Prin natura mea, nu am încredere directă în toată lumea”. 

Când a venit vorba despre copilăria lui, el l-a menționat pe tatăl său: „Îmi amintesc mereu că era prezent în ciuda vieții sale aglomerate și că era dispus să fie prezent la toate ocaziile, nu doar la marile evenimente, nu doar la sărbători și absolviri, ci și la cele mai simple evenimente.

M-a dus la universitate și, de asemenea, la Academia Militară Regală de la Sandhurst. M-a ajutat să-mi mut bagajele în cameră și a participat la evenimente pentru familiile studenților. Cu toată presiunea pe care o avea asupra lui, știa cât de important era pentru copiii lui să îl aibă aproape. Am încercat să luăm cina împreună în fiecare zi”

Despre mama sa, regina Rania, care s-a arătat întotdeauna mândră de familia numeroasă pe care a crescut-o, Prințul Hussein a spus: „Obișnuia să ne urmărească în timpul studiilor, să ne ajute cu temele, să se trezească cu noi dimineața, să se asigure că uniformele noastre sunt pregătite și să ne reamintească să nu trișăm. Consider că am fost crescut într-un mediu normal și sănătos și, cu voia lui Dumnezeu, sper să le ofer copiilor mei aceeași grijă pe care mi-a acordat-o familia mea”. 

Despre viața lui de acum, alături de Prințesa Rajwa, Prințul Hussein a spus: „M-am schimbat în bine și este o mare binecuvântare că mi-am găsit partenera de viață. Căsătoria m-a ajutat să fiu mai calm. Rajwa este calmă și cu un caracter bun. Are prieteni în Iordania de mult timp, așa că este obișnuită cu țara, iar acest lucru i-a ușurat mult lucrurile.

În mod normal, stăm mult acasă, nu putem ieși prea mult în oraș, suntem fericiți și acum suntem foarte încântați de noua etapă. Totul se va schimba odată cu copiii”. Primul copil al Prințului Hussein urmează să vină pe lume în această vară.

Foto: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Prințesa Charlene și Prințul Albert Foto Getty Images (5) jpg
Printesa Anne Foto Profimedia jpg
Sarah Ferguson la Cannes, GettyImages (3) (1) jpg
Mary și Frederik la plajă foto Profimedia jpg
FotoJet Will Camilla jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Regina Mathilde a Belgiei profimedia 0892519785 jpg
Mary și Frederik la Paris, GettyImages (3) jpg
Regina Letizia și Regele Felipe la dineul de la Luvru   Casa Majestatii Sale (1) jpg
Charlene de Monaco la Paris, GettyImages (2) jpg
Regele Charles al III lea, Kate Middleton  jpg
Prințul George a împlinit 11 ani, Instagram PNG
Margareta și Maria, fiicele Regelui Mihai (1) jpg
Prințul William și Kate Middleton GettyImages 1519717309 jpg
Mie Sofia Elers si Contele Felix de Monpezat   Instagram, Profimedia jpg
Regina Rania operații estetice jpg
Prințul William cu Prințul George, Foto GettyImages (2) jpg
Regina Letizia, Regele Felipe, Leonor și Sofia profimedia 0882938249 jpg